Actualitat

21 participants a la Regata de Vela Lleugera per Sèniors

22 setembre, 2015

Aquest diumenge al migdia s’ha celebrat una nova edició de la Regata de Vela Lleugera per Sèniors que ha aplegat 21 socis del Club Nàutic majors de quaranta anys. Santi Ensesa en la categoria de Laser Picos i la parella formada per Ricardo Lavilla i Gonzalo Cuatrocasas en RS Vision han estat els guanyadors de la competició que es celebra al Club des de fa anys.

En la modalitat individual, Laser Picos, Enric Codina ha quedat en segon lloc i Carlos Raich tercer entre el total de 16 navegants participants. En la modalitat de parelles, RS Vision, el grup composat per Joan Dengra i Quim Vilatarsana ha quedat segon mentre que Manel Garganté i Teresa Clavaguera han estat els tercers.

Tot i el poc vent la regata es va poder celebrar amb normalitat i es van portar a terme quatre proves. Tots els participants van utilitzar les embarcacions de vela lleugera del Club. 

Després de la competició, es va fer un dinar al Bar Restaurant El Tinglado on es van repartir els premis de la pròpia Regata de Vela Lleugera per Veterans a més dels d’altres esdeveniments que han marcat l’estiu al Club com són les regates socials de creuers i el concurs de decoració d’embarcacions celebrat en motiu de la Diada de la Mare de Déu del Carme, patrona dels pescadors i navegants.

 

Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

Sponsors

Com arribar al Club?