Escola de Vela

CALENDARI 2020-2021 ABONATS

CALENDARI 2020-2021 OPTIMIST

CALENDARI 2020-2021 LASER                                                                                                                                           

BONES PRACTIQUES VELA LLEUGERA

 

L’Escola de vela del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols és un centre reconegut per la Federació Catalana de Vela i la Federació Espanyola de Vela. Les seves prioritats principals són l’aprenentatge, l’oci i la seguretat.

L’escola està oberta tot l’any i posa totes les facilitats perquè l’esport de la vela sigui proper a tothom. Els nostres tècnics estan qualificats donar classes i entrenar en vela lleugera i per a windsurf, i la seva principal prioritat ets tu.

Gaudim d’unes instal·lacions noves amb vestidors, zona de varada, una esplanada pels navegants i una rampa notablement ampla la qual ens dóna les màximes comoditats i confort a l’hora de sortir a navegar. Oferim cursos i lloguers tant de vela lleugera, windsurf i caiac. Organitzem regates socials, -a nivell nacional i internacional-,  de vela lleugera, creuers, radiocontrol i motonàutica.

L’escola col·labora activament amb la majoria de centres educatius de la zona, amb la qual cosa més de 500 alumnes participen cada any de l’activitat de vela escolar.

INFORMACIÓ GENERAL PER ESCOLES

Les reserves de l’activitat han d’estar realitzades directament pel director o el professor d’educació física de l’escola.
Els centres hauran de passar el llistat d’alumnes que participen a l’activitat i informar dels NEE que hi ha a cada grup.

BATEIG DE MAR
Activitat de 4 hores d’iniciació a la navegació a vela, windsurf, caiac i/o pàdel surf. Fem una breu introducció teòrica que inclou el coneixement del medi, la identificació dels vents, els rumbs, parts de les embarcacions i seguretat. En acabar les embarcacions salpen a navegar a la mar.
Aquesta activitat es du a terme amb un instructor per cada sis participants.

EDUCACIÓ FÍSICA:
L’activitat de vela lleugera s’inclou a les hores lectives d’educació física del centre. Es realitza un cop la setmana. El programa té una durada de cinc sessions de 2 hores diàries que inclouen una part teòrica (coneixement del medi, la identificació dels vents, els rumbs, parts de les embarcacions i seguretat) que ocupa el 10% de l’activitat i la resta consta de pràctica, muntatge de l’embarcació, navegació i orientació.

En aquesta activitat els alumnes adquireixen el nivell groc de navegació: control dels comandaments de l’embarcació, rumbs i les maniobres amb vents suaus. Aquesta activitat es porta a terme amb un instructor per cada sis alumnes.
Finalment es realitza una avaluació que fa mitja amb l’assignatura d’educació física del centre.

SETMANA BLAVA:
Una setmana dedicada exclusivament a l’esport i al medi nàutic, tot vinculat al mar. El programa és de cinc sessions de 4 hores diàries que inclouen una part teòrica que ocupa un 10% de l’activitat i la resta consta de pràctica de muntatge i preparació de les embarcacions i navegació. S’alterna la pràctica de vela, windsurf, caiac i pàdel surf.
Aquesta activitat es porta a terme amb un instructor per cada 6 alumnes.

Inscripció de Curs de Vela

 

 

Sponsors


Col·laboradors

Com arribar al Club?

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de privacitat

ACEPTAR
Aviso de cookies