Actualitat

El Club Nàutic incorpora una nova gerent

20 gener, 2016

Maribel Vela Micheo és des del gener la nova gerent el Club Nàutic Sant Feliu. Llicenciada en Turisme i amb un màster de direcció d’empreses turístiques a la IE Business School, té una vasta experiència en el sector hoteler i en empreses turístiques, on va dirigir un touroperador receptiu.

Parla anglès i francès i està habituada a la gestió de projectes, havent estat al capdavant d’un equip de fins a 125 persones.

Bona coneixedora del món marítim, va treballar per P&O European Ferries adquirint formació específica en seguretat i disposa del títol de patrona d’embarcacions d’esbarjo.

Originària de Sant Sebastià i de 42 anys, actualment viu a Palafrugell amb el seu marit i els seus dos fills. En el passat, ha viscut a Andorra, Anglaterra i la República Dominicana.

 

Un projecte nou

Maribel Vela arriba al Club Nàutic amb la voluntat de treballar per l’entitat i amb un projecte enfocat en tres eixos: l’atenció i el servei al soci, la col·locació del Club al mapa català de regates i l’atracció de les grans eslores al port. 

La gerent es posa a la disposició de tots els socis per qualsevol qüestió que puguin requerir. 

Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

Sponsors

Com arribar al Club?