Actualitat

El Club Nàutic tanca l’estiu amb bons resultats

26 octubre, 2015

El Club Nàutic tanca l’estiu amb uns bons números que evidencien la bona direcció que segueix l’entitat. El bon temps que ha fet durant la temporada, juntament amb la millora de la conjuntura econòmica, han estat factors clau per tancar una bona campanya.

Des del Club estem satisfets d’afirmar que vam encetar la temporada amb totes les instal·lacions i serveis a punt. Volem ressaltar la bona feina dels nostres serveis de marineria i recepció, que han rebut reiterats elogis durant els darrers mesos per la seva eficiència i predisposició.

El Tingado, un gran encert
El Bar Restaurant El Tinglado ha estat durant el seu primer estiu una operació econòmica rentable pel Club.
L’espai recuperat ha ofert un bon servei i ha sabut consolidar la seva oferta.

Pugen els passants i els forfaits
Un altre dels punts forts d’aquesta temporada d’estiu han estat els visitants de menor dimensió. Hem incrementat el nombre de passants, -vaixells que fan estades curtes-, i augmentat un 15% la xifra de forfaits -vaixells que ens visiten per tota la temporada-.

81 inscrits a l’Escola de Vela
El centre ha superat aquest estiu la xifra d’alumnes de l’any passat amb un total de 81 inscrits.
L’equip de l’Escola de Vela fa un balanç positiu tant dels cursos ofertats com de la satisfacció de l’alumnat, que ha estat més nombrós que l’estiu de l’any 2014.

Facturació òptima a la benzinera
Un any més, la gasolinera ha estat una font d’ingressos molt important pel Club.
El servei de benzinera ha estat operatiu les 24 hores des de Sant Joan fins la Mercè amb els preus més competitius de la zona.
La junta directiva estudiarà obrir 24 hores tot l’any.

Augmenten les grans eslores
L’aposta per les grans eslores continua sent un dels grans puntals econòmics del Club Nàutic. En aquesta campanya, n’hem rebut un total de 44 amb una eslora de fins a 54 metres com és el cas del Parsifal III o el Bliss en segon lloc. Amb aquests bons números, el Club s’està convertint en un punt de referència a la Costa Brava per aquests grans vaixells.

Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

Sponsors

Com arribar al Club?