Actualitat

Les regates juvenil i sènior de vela lleugera tanquen la temporada

17 setembre, 2015

El Club Nàutic posa aquest cap de setmana el punt i final a la temporada d’estiu de regates amb dos esdeveniments: l’Open Obertura juvenil i la regata de vela lleugera per sèniors, dues competicions germanes però de diferents categories.

L’Open Obertura, oberta a regatistes de fins a 40 anys, tindrà lloc el proper dissabte 19 de setembre a les 12:00. L’Escola de Vela del Club posarà a disposició de tots els participants les seves embarcacions de vela lleugera per tal de disputar la competició. La jornada clourà amb una butifarrada gratuïta per tots els inscrits i el repartiment de guardons.

El cap de setmana de vela continuarà el diumenge 20 de setembre a les 12:00 amb la regata de vela lleugera per sèniors, un esdeveniment clàssic al Club obert als navegants més veterans. Després de la competició, s’organitzarà un dinar al Bar-Restaurant El Tinglado per un cost de 15 euros on es celebrarà el fi de festa i es repartiran els premis de totes les regates i esdeveniments socials de l’estiu: Premis al millor guarniment d’embarcacions de la Mare de Déu del Carme, trofeus de les regates de creuer de l’estiu i guardons de la regata de vela lleugera sènior.  

Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

Sponsors

Com arribar al Club?