Últimes actualitats

 1. El Club Nàutic entrega un xec de 6.740 euros a la Fundació d’oncologia infantil Enriqueta Villavecchia

  22 agost, 2019

  En el marc de la Festa del Soci d’aquest estiu, el Club Nàutic Sant Feliu ha fet entrega d’un xec solidari de 6.740 euros a la Fundació d’oncologia infantil Enriqueta Villavecchia.

  L’import es va recaptar íntegrament a la Festa Solidària Blanc i Negre celebrada el passat 6 de juliol, una trobada anual que serveix per donar la benvinguda a l’estiu i reunir tota la massa social del club Nàutic Sant Feliu per passar junts una vetllada lúdica i solidària.

   

  La Fundació Enriqueta Villavecchia

  La Fundació Enriqueta Villavecchia fa 30 anys que treballa en l’atenció integral de les necessitats dels nens i joves malalts de càncer i d’altres malalties greus de llarga durada i en el suport a les seves famílies, en totes les fases de la malaltia. Alhora, també es dedica a impulsar avenços en el camp de la Oncologia i la Hematologia Pediàtriques. (més…)

  Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

 2. Gran èxit de la Festa del Soci 2019

  21 agost, 2019

  El Restaurant del Club Nàutic Nomo Nàutic es va omplir dissabte de gom a gom per acollir la celebració de la Festa del Soci, una trobada estiuenca anual que serveix per acomiadar la temporada i reunir tota la massa social del Club Nàutic Sant Feliu en un sopar on no hi falten ni en bon menjar i beure ni la música i el ball, que van allargar-se fins la matinada. Enguany a més, la cita va servir per tancar la celebració de l’any del 60 aniversari del Club Nàutic.

   

  Entrega de les insígnies de plata

  Durant el sopar, es va fer entrega de les tradicionals insígnies de plata del Club a set socis que fa quaranta anys que formen part de l’entitat: Ricardo Lavilla Miquel, Xavier Bisbe Fábregas, Josep Frigola Roso, Fèlix Ribot Roca, Ramon Priu Baixeras, Ramon Gabarró Badia i Albert Descayre Murlà. (més…)

  Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

 3. Aquest diumenge tindrà lloc la  XIV Volta del Serrà 

  19 agost, 2019

  Aquest diumenge 25 d’agost es portarà a terme a Sant Feliu la XIV Volta del Serrà que impulsa el C.A. XALOC.Es tracta d’una travessia per parelles, un nedant i l’altre acompanyant amb el caiac. Es poden fer tants relleus com vulguin els participants. 

  El Club és un dels col·laboradors de l’activitat, que sortirà a les 9:00h de la platja ganxona. 

  Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

 4. Grans dosis de diversió a la Cerca del Tresor de Cala Vigatà

  12 agost, 2019

  Dissabte 10 d’agost vam celebrar la Cerca del Tresor de Cala Vigatà, l’activitat familiar més entranyable del Club amb desenes d’embarcacions que no es van voler perdre la cita.  Els participants van ser molt hàbils trobant els tresors amagats i ho vam celebrar amb cava fresc i desenes de quilos de fruita que vam pescar. 

   

  Es va repartir una gran quantitat de premis entre tots els assisents en aquesta festa marítima tan nostrada al Club.

   

  Podeu recuperar totes les fotografies de l’activitat al nostre Flickr.

  Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

 5. El 17 d’agost celebrem el sopar d’estiu al Club

  30 juliol, 2019

  El dissabte 17 d’agost celebrarem la Festa del Soci al Restaurant Nomo Nàutic. La cita servirà per fer la nostra trobada estiuenca anual i de retruc per tancar l’any de celebració del 60è aniversari del Club.

  El programa de la festa inclourà benvinguda amb copa de cava (21:00), sopar al restaurant (21:30h) i ball amb DJ obert a tothom (a partir de les 00:00h).

   

  Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

Com arribar al Club?