Últimes actualitats

 1. Una vuitantena de participants en ILCA a la VII Guíxols Cup

  6 Febrer, 2022

  El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ha acollit aquest cap de setmana la VII Guíxols Cup en modalitat d’ILCA. Hi han participat una vuitantena de regatistes, segellant una participació de rècord. 38 esportistes han competit en ILCA 4, 32 en ILCA 6 i 9 en ILCA 7.

  En ILCA 4, s’ha imposat Tatu Uusitalo del Club Nàutic Garraf en Masculí i la local Aroa Pallí del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols en femení.

  En ILCA 6, l’or masculí ha estat per Giulio Zunino del Club Nàutic Garraf, el femení per Elba Martínez del Club Nàutic Salou i el Màsters per David González del Real Club Náutico de Barcelona. En aquesta categoria, destaca la plata del regatista ganxó Ricard Garriga.

  Finalment, en ILCA 7, el primer lloc ha estat per Jose Luis Doreste del Club Nàutic Port d’Aro. (més…)

  Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

 2. Ramon Figueras en Europa i Nora Garcia i Mariona Ventura en 420 s’imposen a l’estrena de la VII Guíxols Cup

  16 Gener, 2022

  El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ha encetat aquest cap de setmana la VII Guíxols Cup en les modalitats d’Europa i 420. Hi han participat un total de 40 regatistes; 26 ho han fet en classe Europa i 7 parelles ho han fet en 420.

  En Europa, l’or ha estat per Ramon Figueras del Club Nàutic Costa Brava & Club Vela Palamós, la plata per Dani Cabré del Club Nàutic El Masnou i el bronze per Isaac Vilà del Club Nàutic l’Estartit.

  En 420, s’han imposat Nora Garcia i Mariona Ventura del Club Nàutic El Masnou en primer lloc, seguides en segona posició dels seus companys de club Alejandro De Maqua i Pol Mateu i del duet format per Pau Llibre i Alberto Marsans del Club Nàutic El Balís en tercer lloc.

    (més…)

  Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

 3. S’instal·len els primers 15 hàbitats artificials Biohut al CNSFG

  18 Novembre, 2021

  Aquest dijous s’han instal·lat al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols 15 hàbitats artificials Biohut per protegir els peixos alevins dels seus potencials depredadors fins que augmentin de talla. Es tracta del primer port de l’estat espanyol en participar d’aquest projecte, que ja compta amb milers de Biohuts instal·lats en països com França o Dinamarca.

  La finalitat del club nàutic ganxó amb aquest projecte és triple: en primer lloc, augmentar el nombre de peixos donant refugi i aliment als alevins i evitant que altres espècies depredadores de mida més gran se’ls mengin; en segon lloc, la sensibilització i el respecte envers al mar, que es treballaran per mitjà de la instal·lació de quatre Biohuts “mini” addicionals que es poden treure de l’aigua per fer formació als infants d’entre 8 i 12 anys amb divulgació de la vida subaquàtica al port; i en tercer lloc, anualment es faran estudis científics amb recompte d’espècies i es coneixerà el comportament i l’evolució en el temps de les espècies marines dins del port.

  La instal·lació dels Biohuts sota els pantalans del CNSFG ha anat a càrrec de l’empresa Ecocean, una entitat que vetlla per la restauració ecològica i el suport a les funcions dels ecosistemes que ha escollit el club ganxó per participar al projecte per les seves aigües netes, els pantalans flotants i la fondària superior als 8 metres del seu port. (més…)

  Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

 4. Col·laborem amb les jornades de conscienciació i neteja del fons marí de Piscis Diving

  11 Novembre, 2021

  60 voluntaris tant terrestres com subaquàtics van participar el 23 i 24 d’octubre a les jornades de neteja i conscienciació que organitza Piscis Diving des del 1999 i que van comptar amb la col•laboració del CNSFG, que va donar suport a l’organització, a l’extracció de deixalles pesants amb la grua i a l’avituallament per mitjà del Tinglado.

  L’objectiu principal de la neteja van ser un any més les línies de fil de pescar que castiguen les zones de Port Salvi, les Planetes i Palm Beach. També es van extreure voluminosos com uns andamis, puntals i mampares de ferro i objectes curiosos com un ull de vidre.

  Des de Piscis Diving han fet arribar el seu agraïment al CNSFG i a Ports de la Generalitat per tenir un port ganxó cada dia més net però recorden que a Catalunya s’ha perdut un 25% de la biodiversitat els darrers 25 anys i que per tant cal seguir netejant, denunciar l’espoli, l’extracció furtiva i la contaminació i seguir conscienciant la població que fa falta un canvi urgent per preservar el nostre entorn.

  Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

 5. Els alumnes de 5è tornen a navegar amb l’Esport Blau al CNSFG

  27 Octubre, 2021

  Des del passat setembre, gràcies al programa Esport Blau Escolar, un centenar d’alumnes de primària de les escoles l’Estació i l’Ardenya naveguen un cop a la setmana, durant tot un trimestre, des de les instal·lacions del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

  Aquest programa de Vela Escolar -que té com a objectiu aproximar i promoure la vela entre els alumnes de 5è de primària dels centres educatius del litoral català– neix l’any 2017 i està impulsat per la Federació Catalana de Vela, el Consell Català de l’Esport, el departament d’Educació i els Consells Esportius de Catalunya, amb la col·laboració dels Clubs / Escoles de Vela i dels ajuntaments i Centres Educatius dels municipis adherits. (més…)

  Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

Sponsors


Col·laboradors

Com arribar al Club?

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de privacitat

ACEPTAR
Aviso de cookies