Últimes actualitats

 1. El Club Nàutic Sant Feliu celebra una exitosa 48a edició de la Guíxols Medes, la regata més antiga de Catalunya

  16 setembre, 2019

  El Blue Oyster de Robert Llorach (RCMB) en Solidaris, l’XMerit de Tito Moure en ADos i el Caliope de Thierry d’Argoubet (CN Sant Feliu) en Tripulació van ser els guanyadors de la 48 Guíxols Medes, l’emblemàtica competició del Club Nàutic Sant Feliu que és la regata de creuers organitzada ininterrompudament més antiga de Catalunya i que va aplegar 35 vaixells entre totes les classes.

   

  Una prova marcada pel poc vent

  La previsió de poc vent del dia anterior a la prova va obligar el comitè de regates a escurçar la Guíxols Medes, que finalment es va celebrar només al llarg de dissabte i va tenir un traçat de 45 milles nàutiques amb un recorregut de sortida del port de Sant Feliu de Guíxols fins les Illes Medes i tornada al propi port ganxó. (més…)

  Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

 2. Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

 3. Una quarantena de vaixells navegaran aquest cap de setmana a la Guíxols Medes, la regata més antiga de Catalunya

  11 setembre, 2019

  38 vaixells amb uns 140 tripulants ja s’han inscrit a la Guíxols Medes, que tindrà lloc aquest 14 i 15 de setembre al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols. Es tracta de la 48a edició d’aquest esdeveniment que és la regata de creuers organitzada ininterrompudament més antiga de Catalunya.

  La prova és de nivell N1, utilitza medicions ORC i és puntuable en tres categories: Tripulació, Solidari i ADos. En aqusta darrera categoria, serà puntuable pel campionat de Catalunya.

  S’esperen creuers de tota Catalunya però també amb bandera d’altres països com Itàlia, Bèlgica o França. Els participants sortiran dissabte 14 de setembre de Sant Feliu (11:00h) cap al nord i vorejaran les Illes Medes resseguint un recorregut de 75 milles nàutiques. La tornada està prevista pel 15 de setembre de nou al port de Sant Feliu de Guíxols. (més…)

  Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

 4. Tres regatistes del Club convocats per la Federació Catalana de Vela

  30 agost, 2019

  La Federació Catalana de Vela ha convocat els regatistes del Club Nàutic Sant Feliu Izan Codinachs en classe Optimist Marina Farré i Cristina Rusiñol en Làser a uns entrenaments organitzats al BISC.

  La resta de regatistes de Làser participen a la concentració organitzada per la classe Làser des d’aquest divendres i fins diumenge acompanyats pel seu entrenador Pol Medinyà.

  Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

 5. 3 membres de l’Associació de Pesca ganxona, medalla de bronze al Campionat d’Espanya de Pesca

  27 agost, 2019

  Els dies 9,10 i 11 d’agost es va portar a terme a Melilla el XXXV Campionat d’Espanya de Pesca d’Embarcació Vondejada i el V Campionat Nacional de Joventut, en el qual hi van participar cinc membres de l’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols, tres en la categoria absoluta i dos en la categoria sub21.

  El resultat de la competició va ser un èxit, aconseguint la medalla de bronze com a selecció autonòmica per Catalunya amb els components Xavi Pérez, Ramon Rodríguez i Jordi Janer entre les nou seleccions autonòmiques que hi participaven. L’esportista Xènia Janer va fer un cinquè lloc en sub21, classificant-se per anar al mundial del 2020 a Eslovènia. La vuitena posició va ser per Edgar Dalmau.

  El compromís de l’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols es portar el nom de Sant Feliu arreu del món.

  Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

Com arribar al Club?