Actualitats

 1. 19 D’AGOST DE 2017 CELEBREM AL CLUB NÀUTIC SANT FELIU -LA 46 GUÍXOLS MEDES-ANUNCI-CLASSIFICACIONS

  14 agost, 2017

  Recordar-vos a totes i tots que el dia 19 d’agost de 2017 celebrem al Club Nàutic Sant Feliu la 46 Guíxols Medes.

  Ja tenim aqui les classificaciones CLAS. 46 ILLES MEDES 2017

  El programa és el següent:

   

  INSCRIPCIONS GRATUÏTES- http://cnsfg.cat/ca/competicions/

   

  9:30h: ESMORZAR AL TINGLADO

  9:45h: REUNIÓ PATRONS AL TINGLADO

  9h a 10h: FORMALITZAR INSCRIPCIONS A OFICINES DEL CLUB

  11h: SORTIDA

  RECORREGUT: ST FELIU DE GUÍXOLS-ILLES MEDES-ST FELIU DE GUÍXOLS

  DATA LÍMIT INSCRIPCONS DIA 16 D’AGOST 2017

  Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

 2. ENTREGA XEC A LA FUNDACIÓ ONCOLLIGA GIRONA

  El Club Nàutic Sant Feliu ha entregat un xec per valor de dos mil cinquanta-tres euros a la Fundació Oncolliga Girona per donar suport als malalts de càncer.

   

  Els diners es van recaptar a la Festa Solidària Blanc i Negre, que es va celebrar el passat 1 de juliol al Tinglado. Va ser una nit d’allò més participada en què es va donar el ret d’inici de la temporada d’estiu al Club amb un sopar a peu dret i un concert del grup PorFinViernes, que va tocar de forma solidària.

   

  Es tracta de la segona edició d’aquesta festa, que l’any anterior va destinar els seus beneficis a l’Associació EMAD Sant Feliu d’ajut a l’entorn de malalts d’Alzheimer i Demències.

  Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

 3. CERCA DEL TRESOR- 5 D’AGOST 2017

  2 agost, 2017

  Grans i petits no us perdeu la cerca del tresor a CALA VIGATÀ el DISSABTE 5 D’AGOST a les 12:00 del MIGDIA.

  No us deixeu el banyador , crema solar i moltes ganes de passar-s’ho bé!!

  No hi ha res millor que gaudir del mar amb bona companyia!

  Per més informació a les nostres oficines: 972 32 17 00 (inscripcions)

  Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

 4. 55 FESTIVAL-PORTA FERRADA 2017-SANT FELIU DE GUÍXOLS-COSTA BRAVA

  11 juliol, 2017

  El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició d’Espanya. Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

   

  Arrelat a Sant Feliu de Guíxols, el festival impregna tots els racons de la localitat empordanesa de la millor oferta cultural en un aparador inigualable per gaudir plenament de totes les seves propostes. Al carrer, a les places i als escenaris; la música, el teatre, els tallers i moltes més activitats complementaries es converteixen en protagonistes imprescindibles a l’estiu de la vila.

   

  Organització

  L’organització va a càrrec de TheProject, una de les principals promotores de concerts del país.

  Amb una experiència acumulada de més de 10.000 concerts des de la seva creació el 1988, TheProject és l’empresa responsable del desenvolupament i de la coordinació de reconeguts festivals com el Guitar BCN o el Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, entre d’altres, així com la promotora de més de 400 concerts anuals.

  Guardonada amb la Medalla d’Or al Mèrit Cultural per l’Ajuntament de Barcelona, també és l’empresa que gestiona el teatre i sala BARTS a la ciutat Comtal.

  Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

 5. Festa B&N

  4 juliol, 2017

  La festa d’inici de temporada del club Festa Solidaria Blanc i Negre amb la col·laboració del grup PorFinViernes va estar un èxit total d’ambient i participació.

  Va ser una festa superdivertida, amb un variat sopar a peu dret servit pel Tinglado i una excel·lent actuació del grup musical PorFinViernes, grup que actua sempre amb fins solidaris.

   

  El públic es va entregar sense parar de ballar durant tot el concert, van haver-hi diversos bisos i al final l’escenari es va emplenar de públic que va cantar la darrera cançó.

   

  Es varen recaptar entre donacions per part de les empreses Adrià Casas, SA i Petrocat. Els beneficis de la festa aquest any es donen a l’Oncolliga de Sant Feliu de Guíxols i aniran destinats a un projecte de suport als malalts de càncer un cop han iniciat el tractament.

   

  Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

Com arribar al Club?