Protecció de dades Inscripció vela

 

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, com a responsable del fitxer i/o del tractament, posa en el seu coneixement que disposen d’uns fitxers automatitzats amb dades de caràcter personal denominats ESCOLA DE VELA i C-M2ADRE, que es troben registrats en el Registre General d’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

 

La finalitat de la seva creació, existència i manteniment és la gestió de clients, comptable, fiscal, administrativa, i comunicacions publicitàries de l’activitat del Club. Els destinataris de la informació són tots els departaments del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols necessaris per a gestionar els serveis, així com els estaments oficials que per Llei exigeixin la cessió.

 

Les respostes a les preguntes plantejades en el present formulari tenen caràcter voluntari.

 

La negativa a facilitar les dades sol·licitades portarà com a conseqüència la impossibilitat de ser assistit pels nostres serveis.

 

En tot cas el signant té dret a exercitar els drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació en l’àmbit reconegut per la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, per les vies que disposa en el RD 1720/2007, de 21 de Desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de protecció de dades personals.

 

El responsable del fitxer és Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols i per exercitar els drets a dalt esmentats, i per a qualsevol aclariment, pot dirigir-se per escrit a les oficines del Club, Zona Esportiva del Port de Sant Feliu de Guíxols, 17220 Sant Feliu de Guíxols, Girona o mitjançant el email info@cnsfg.cat. Assabentat i conforme amb l’exposat a l’apartat anterior, per la present, CONSENTO EXPRESSAMENT I AUTORITZO al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols perquè tracti les dades personals que voluntàriament cedeixo, d’acord amb el que es disposa en la Llei 15/1999 de 13 de desembre i en la Directiva 95/46 Directiva 95/46/CE del Parlament Europeu i del Consell, limitant la referida autorització al compliment de les finalitats directament relacionades amb les funcions legítimes del cessionari en l’àmbit del Club i els seus departaments.

Com arribar al Club?

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de privacitat

ACEPTAR
Aviso de cookies