Restaurant Nomo Nàutic

Grup Nomo: una folosofía de vida

 

L’empresa Grupo Nomo neix de la il·lusió d’una família de joves emprenedors que l’any 2007 van decidir crear un nou concepte de restaurants japonesos: obrint així el Restaurant Nomo. Un concepte fresc i innovador; diferent al que existia fins al moment.

Actualment el Grup és un punt de referència al món de la gastronomia japonesa. La seva màxima és la d’oferir el millor de la cultura gastronòmica japonesa però fent ús dels millors productes de la nostra terra.

Actualment compta amb tres restaurants a Barcelona: NOMO i KUO, un en el Faro de Sant Sebastià: FAR NOMO, en plena Costa Brava, i una línia de take away & deliveryNOMOMOTO.

Naoyuki Haginoya és el xef executiu i creatiu dels restaurants. Va néixer en un poble proper a Tòquio, on va despertar la seva passió per la gastronomia. A Espanya diu haver trobat l’equilibri perfecte, ja que pot barrejar els seus coneixements culinaris nipons amb els millors productes de la nostra terra. La seva màxima és la d’usar el millor producte, preferiblement de temporada i no emmascarar-ho, sorprenent al client amb el sabor natural dels aliments. Com assegura: “un plat del que no puguis recordar el seu sabor, no és un plat”.

Grupo Nomo destaca també pel seu marcat caràcter social, col·laborant amb diferents institucions i organitzacions benèfiques, com l’Obra Social de Sant Joan de Déu.

Així mateix té una política de sostenibilitat que es veu reflectida en productes de la seva carta com els de pesca sostenible, o en l’ús d’un packaging en la seva línia de take away 100% biodegradable.

 CARTA

 

Tel: 972 282 100 – nomonautic.com

NOU HORARI – Obert Divendres, Dissabte i Diumenge

 

 

 

Motonàutica

+ info

Benzinera

+ info

Submarinisme

+ info
Com arribar al Club?