El Club Nàutic Sant Feliu ha celebrat la quarta edició de la primera gran regata de l’any, la Guíxols Cup, amb una cinquantena de participants en la modalitat de làsers.

En la categoria de làser 4.7 Arnau Gelpí del Club Nàutic El Balís ha estat el guanyador de la competició, seguit de la seva companya de club Mariona Rahola i de Laura Pedraza del Club Nàutic El Masnou.

En làser radial, el vencedor ha estat Ricard Castellví del Club Nàutic Cambrils. L’han acompanyat al podi Virginia Guillermo del Club Nàutic Garraf i Gonzalo Pablos del Club Nàutic Vilanova.

Malgrat les condicions meteorològiques adverses arran d’un vent canviant i poc estable, els esforços del personal d’aigua han permès disputar un total de cinc proves al llarg del cap de setmana, dues dissabte i tres més diumenge.

L’entrega de  premis s’ha celebrat aquest diumenge a la tarda després de donar per tancada la competició amb la presència del president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres, i del regidor d’esports de Sant Feliu de Guíxols, David Oliveras.

 

La Guíxols Cup continua

La quarta Guíxols Cup continuarà el cap de setmana del 26 i 27 de gener en les classes d’Europa i 420 i tancarà el 23 i 24 de febrer amb l’entrada a competició dels Optimist.