Actualitat

MENÚ SETMANAL – ESPAI MUSEISTIC EL TINGLADO –

2 Januar, 2017

MENÚ SETMANAL

 

Entrants ( a triar / a escoger )

 Amanida de rosbif amb vinagreta de fruits secs./ Ensalada de rosbif con vinagreta de frutos secos 

Espàrrecs  verds a la planxa amb salsa romesco/ Espárragos verdes a la plancha con salsa romesco  

Sopa de galets ./ Sopa de galets .

Croquetes variades / Croquetas variadas.

Pasta quatre formatges /   Pasta cuatro quesos

 

Plat principal ( a triar/ a escoger )

Botifarra amb mongetes / Butifarra con judías  

Arròs del dia / Arroz del día

Lluç a la panxa amb verduretes saltejades / Merluza a la plancha con verduritas salteadas

Escalopa de pollastre amb patates fregides / Escalopa de pollo con patatas fritas

“callos” a la madrilenya/ callos a la madrileña

 

Postres ( a triar / a escoger )

Pastís  de whisky / Tarta de whisky 

Macedònia de fruites  / Macedonia de frutas

Gelat Tinglado. / Helado Tinglado

Fruita del dia / Fruta del día.

 

Preu 13

Aigua o copa de vi inclosa

 No inclou cafè

Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

Wie kommt man zum Yachtclub?


Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de privacitat

ACEPTAR
Aviso de cookies