El regatista del Club Nàutic Sant Feliu Izan Codinachs ha entrat a la selecció catalana de vela en Optimist Grup 1 i participarà al Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a Cambrils del 28 de març a l’1 d’abril.

Ho ha aconseguit aquest cap de setmana a Salou, a la darrera regata classificatòria per l’equip català. En aquesta ocasió, es van disputar només tres  proves dissabte en què l’Izan va quedar 40è, 2n i 14è i cap diumenge per la manca de vent.Sumada aquesta darrera cita, el regatista de Llagostera és 14è al rànquing general i primer de la categoria sub13.

El segueix de prop la seva companya d’equip Cristina Russinyol, que està en 32a posició de Catalunya a només 7 places d’entrar a la selecció. Tindrà una nova oportunitat de fer-s’hi un lloc al Campionat de Catalunya, en què es posaran en joc noves places per l’equip català per anar a competir al Campionat d’Espanya.