A tothom li emociona rebre una carta personal que conté paraules boniques. Abans es feien amb paper, a mà, amb sobre, segell i bústia. Ara, tot i que se’n fan també per carta postal, és més habitual fer-ho per email.

Per tal que la gent gran de les dues residències rebin paraules de suport, d’ànims, que se sentin acompanyats, s’ha creat una bústia electrònica especial, que es diu [email protected]

Qualsevol persona que llegeixi això, tinguin o no tinguin residents als centres Surís o al Sant Feliu Gent Gran, poden enviar una carta virtual i allà el personal la llegirà als residents.

No cal que tinguin cap vincle familar, ni cal tampoc que coneguin ningú dels centres. I poden enviar aquestes cartes també als cuidadors i cuidadores. Convé recordar que aquests centres mantenen un aïllament amb l’exterior per mantenir, com fins ara, que no hi hagi cap cas de covid19 a l’interior.

Es tracta de col·locar-se davant d’un ordinador, escriure el que surt del cor, i enviar-ho a l’adreça [email protected] Aquestes cartes han de ser, preferentment escrits curts d’entre 10 i 50 línies, aproximadament.

Podeu enviar els textos que us surtin del cor: pensaments, poesies, missatges d’ànims. És indiferent si coneixeu persones d’allà dins, o si no.

També podeu fer un missatge general. O podeu adreçar missatges als cuidadors, cuidadores, a tot el personal, a tothom, de les dues residències. És preferible que siguin missatges de text, perquè són fàcils de llegir en veu alta als nostres avis i àvies residents.

Des de l’Àrea d’Acció Social us volem transmetre a les entitats amb la idea de què us en pogueu fer ressó, que el pogueu difondre i que pogueu animar als vostres socis i socies a participar-hi. Esperem rebre missatges de suport, d’ànims i d’esperança per a la gent gran. i demostrar-los que no estan soles, i la gent que els cuida tampoc. Hi ha 22.000 habitants al darrera que fan companyia amb paraules boniques i el millor dels propòsits.

Ànims a tothom!!!!