Actualitat

MENÚ SETMANAL – ESPAI MUSEISTIC EL TINGLADO –

2 janvier, 2017

MENÚ SETMANAL

 

Entrants ( a triar / a escoger )

 Amanida de rosbif amb vinagreta de fruits secs./ Ensalada de rosbif con vinagreta de frutos secos 

Espàrrecs  verds a la planxa amb salsa romesco/ Espárragos verdes a la plancha con salsa romesco  

Sopa de galets ./ Sopa de galets .

Croquetes variades / Croquetas variadas.

Pasta quatre formatges /   Pasta cuatro quesos

 

Plat principal ( a triar/ a escoger )

Botifarra amb mongetes / Butifarra con judías  

Arròs del dia / Arroz del día

Lluç a la panxa amb verduretes saltejades / Merluza a la plancha con verduritas salteadas

Escalopa de pollastre amb patates fregides / Escalopa de pollo con patatas fritas

“callos” a la madrilenya/ callos a la madrileña

 

Postres ( a triar / a escoger )

Pastís  de whisky / Tarta de whisky 

Macedònia de fruites  / Macedonia de frutas

Gelat Tinglado. / Helado Tinglado

Fruita del dia / Fruta del día.

 

Preu 13

Aigua o copa de vi inclosa

 No inclou cafè

Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

Sponsors

Comment rejoindre Club?