Actualitat

Thierry d’Argoubert i Manel Garganté repeteixen com a guanyadors del Memorial Joan Albó del CN Sant Feliu

26 mars, 2017

El Valentina de Thierry d’Argoubert (MP) ha estat el guanyador en ORC del XXII Memorial Joan Albó del Club Nàutic Sant Feliu, mentre que el Lluerna de Manel Garganté (CN SFG) ha vençut en el sistema de mesurament tradicional RI. Ambdós han repetit el podi respecte la passada edició d’aquest trofeu clàssic del club ganxó.

L’Oreig de Martí Gelabert del CN Port d’Aro i el Wave de Clarck Graig del CN l’Estartit han fet el segon i el tercer lloc en la modalitat d’ORC, que ha sumat punts per la Copa Catalana Zona Nord. 

En la categoria RI, on els regatistes han competit sense puntuar per la Copa Catalana, el Fanytas de Miquel Banús (CN Port d’Aro) s’ha emportat la plata i l’Appex V de Josep Mediñà (CN Sant Feliu) s’ha fet amb el bronze. 

El XXII Memorial Joan Albó s’ha celebrat durant aquest dissabte i diumenge. La primera jornada va acollir la prova costanera amb un vent de 15 nusos que va anar disminuir durant el transcurs de la competició. Aquest diumenge s’ha fet un recorregut de bastons amb un vent de garbí que ha assolit els 15 nusos de màxima i ha mantingut una direcció estable de 200 graus.

A banda de l’apartat esportiu, s’ha reforçat el component social amb una xerrada dissabte sobre fotografia submarina a més d’un sopar, un esmorzar i botifarrada popular entre tots els assistents a la regata. Els premis s’han repartit aquest diumenge al finalitzar la competició. 

 

 

Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

Sponsors

Comment rejoindre Club?