Benvolguts Sòcies i Socis,

Em dirigeixo a vosaltres per agrair-vos un cop mes la confiança dipositada en la junta que tinc l’honor de presidir i que encara amb moltíssima il·lusió una nova etapa al capdavant del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols. Vull agrair així mateix a la junta electoral presidida pel Sr. Ricard Lavilla, la bona feina duta a terme durant el procés electoral.  

Així mateix informar-vos que els membres de la nova junta directiva indicats a continuació son sense excepcions, provinents de la junta directiva anterior: Albert Rosès i Noguer – PresidentMelcior Soler i Sala – Sots PresidentFrederic Martinez i Sacchi – Tresorer Joan Durall i Aulet – Secretari Antoni Sabaté i Moreno – ComodorJoan Làzaro i Mateo – Sots-TresorerJosep Mediñà i Maspoch – Sots-ComodorFrancesc Adrià i Casas – VocalJosep Albertí i Ferrer – VocalEduard Geli i Fernandez-Peñaflor – VocalPere de Manuel-Rimbau i Muñoz – VocalJoaquim Rutllant i Sureda – VocalValentí Valls i Ararà – Vocal Us informo que en aquesta nova etapa com a fita principal tenim la de treballar per la renovació de la concessió l’any 2023.

L’objectiu de la junta directiva en el concurs serà el d’aconseguir una nova concessió que suposi el mínim cost possible pels socis.

Així mateix treballarem en seguir dinamitzant la vessant esportiva, tal com dicten els estatuts del nostre club, així com cuidar l’atenció al soci, promoure la vida social del club, i assegurar un bon manteniment de les instal·lacions.

 Salutacions,Albert Rosès i Noguer