Actualitat

11 Январь, 2018

El Club Nàutic Sant Feliu acollirà la III Guíxols Cup, que aquest any com a novetat es celebrarà durant tres caps de setmana: el 13 i 14 de gener competiran els làsers en les modalitats Standard, Radial i 4.7, el 20 i 21 de gener ho faran els Optimist i el 3 i 4 de març serà el torn de les classes Europa i 420.

 

La competició l’inauguraran els làsers aquest cap de setmana amb una previsió d’una vuitantena de participants. Es realitzarà un màxim de 4 proves al dia en funció de la meteorologia tot i que el campionat serà vàlid si es possible disputar una sola prova. L’entrega de guardons es farà un cop finalitzada la competició i cada jornada es tancarà amb una botifarrada popular.

Les inscripcions per aquest cap de setmana es tancaran divendres 12 de gener a les 18:00h.

 

Pel que fa als Optimist, es preveu arribar als 150 regatistes de Grup 1 i Grup 2 durant el cap de setmana del 20 i 21 de gener. En aquesta modalitat, la Guíxols Cup serà puntuable pel campionat d’Espanya ja que serà la darrera regata classificatòria per la composició de la selecció catalana.

Les inscripcions es tancaran el divendres 19 de gener a les 18:00h.

S’esperen 300 regatistes

La Guíxols Cup va néixer l’any 2016 al Club Nàutic Sant Feliu amb el suport de la Federació Catalana de Vela i l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Es tracta d’una prova que reuneix regatistes nacionals i internacionals i que té un gran impacte econòmic a la ciutat. Per aquesta edició, s’espera superar els 300 regatistes de l’any passat.

 

Bon vent regatistes!

L’equip del Club Nàutic 

Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

(Català) Sponsors

Как добраться до клуба?