Actualitat

Ens sumem a la jornada de neteja Let’s Clean Up Europe!

27 Abril, 2021

El proper 8 de maig el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols es suma a la jornada de neteja Let’s Clean Up Europe, una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

L’operació neteja del CNSFG començarà a les 11:00h a la caseta del Club de Vela i preveu recollir la brossa acumulada al port i a la platja. Està previst que l’activitat s’allargui durant dues hores.

Tots els participants rebran una bossa commemorativa de l’activitat així com un parell de guants per poder portar a terme adequadament les tasques de neteja.

 

Una acció necessària pel medi ambient

Actualment els plàstics representen el 95% dels residus flotants que hi ha al Mediterrani i són deixalles extremadament perilloses pels animals marins, que poden morir asfixiats. També són una amenaça els microplàstics, que s’incorporen a la cadena alimentària de les espècies i poden ser una amenaça per a molts animals.

Per aquest motiu, des del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols apel·lem a la responsabilitat individual de tothom i convidem la població a participar de la jornada de neteja prevista pel 8 de maig per cuidar el nostre entorn natural.

Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

Sponsors


Col·laboradors

Com arribar al Club?

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de privacitat

ACEPTAR
Aviso de cookies