Protecció de dades Inscripció vela

 

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, com a responsable del fitxer i/o del tractament, posa en el seu coneixement que disposen d’uns fitxers automatitzats amb dades de caràcter personal denominats ESCOLA DE VELA i C-M2ADRE, que es troben registrats en el Registre General d’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

 

La finalitat de la seva creació, existència i manteniment és la gestió de clients, comptable, fiscal, administrativa, i comunicacions publicitàries de l’activitat del Club. Els destinataris de la informació són tots els departaments del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols necessaris per a gestionar els serveis, així com els estaments oficials que per Llei exigeixin la cessió.

 

Les respostes a les preguntes plantejades en el present formulari tenen caràcter voluntari.

 

La negativa a facilitar les dades sol·licitades portarà com a conseqüència la impossibilitat de ser assistit pels nostres serveis.

 

En tot cas el signant té dret a exercitar els drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació en l’àmbit reconegut per la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, per les vies que disposa en el RD 1720/2007, de 21 de Desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de protecció de dades personals.

 

El responsable del fitxer és Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols i per exercitar els drets a dalt esmentats, i per a qualsevol aclariment, pot dirigir-se per escrit a les oficines del Club, Zona Esportiva del Port de Sant Feliu de Guíxols, 17220 Sant Feliu de Guíxols, Girona o mitjançant el email info@cnsfg.cat. Assabentat i conforme amb l’exposat a l’apartat anterior, per la present, CONSENTO EXPRESSAMENT I AUTORITZO al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols perquè tracti les dades personals que voluntàriament cedeixo, d’acord amb el que es disposa en la Llei 15/1999 de 13 de desembre i en la Directiva 95/46 Directiva 95/46/CE del Parlament Europeu i del Consell, limitant la referida autorització al compliment de les finalitats directament relacionades amb les funcions legítimes del cessionari en l’àmbit del Club i els seus departaments.

Sponsors


Col·laboradors

Com arribar al Club?

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de privacitat

ACEPTAR
Aviso de cookies