Últimes actualitats

Actualitats

MARINA DAY 9 DE JUNY DEL 2018

3 juny, 2018


Sant Feliu de Guíxols s’aboca amb la III Regata Carla

21 maig, 2018

El Club Nàutic Sant Feliu s’ha convertit aquest dissabte i diumenge en l’escenari d’una gran festa solidària amb la celebració de la III Regata Carla, que s’impulsa per recaptar fons per la investigació de la Síndrome de Rett que lidera el doctor Manel Estaller a l’Institut d’Investigació Mèdica de Bellvitge.

 

Una vuitantena de regatistes participants

L’ànima de la festa és la pròpia Regata Carla, una iniciativa esportiva i solidària pionera i de projecció internacional que enguany ha comptat amb una vuitantena de regatistes tant catalans com vinguts de les Illes Balears o fins i tot de Singapur. Pau Mesquida (Federación Balear de Vela) en Grup 1 i 2 i Aroa Pallí (Club Nàutic Sant Feliu) en Grup 3, han estat els guanyadors.

Diumenge a la tarda es va fer el repartiment de premis i d’obsequis entre tots els participants.

Llegir més…+


Eleccions a la Junta Directiva del Club

14 maig, 2018

Als efectes del que estableixen els Estatuts Socials, la Junta Directiva en la sessió celebrada el dissabte dia 12 de maig de 2018 ha acordat convocar Junta General Extraordinària per a la celebració d’eleccions per la Junta Directiva que es duran a terme d’acord amb les següents normes:

1.- Càrrecs a cobrir

Correspon elegir la totalitat dels càrrecs de la Junta Directiva, és a dir: President, Vicepresident, Secretari, Tresorer i, Comodor, i així mateix la candidatura podrà incloure vocals, i/o altres càrrecs opcionals (com Vicepresident 2º, vicesecretari, vicetresorer i vicecomodor), conforme els Estatuts a l’ Article 30 i 43 apart. A). Sempre respectant el màxim legal.

Llegir més…+


Com arribar al Club?