Actualitats

El submarí científic ICTINEU 3 arriba el 30 de setembre al CN Sant Feliu

19 setembre, 2016 ictineu

Una col·laboració entre ICTINEU Submarins i el Centre d’Arqueologia Subaquàtica de Catalunya, CASC, permetrà documentar millor els jaciments coneguts, i ampliar la carta arqueològica fins a molta més profunditat.

La campanya, dirigida pel CASC, es desenvoluparà en aigües de St. Feliu de Guíxols, Palamós i Llafranc, investigant llocs com el Rec de Begur, o l’entorn de les illes Formigues, escenari de molts naufragis fortuïts i de fets històrics com la Batalla de les Formigues de 1285 entre la flota catalana i la francesa, descrita molt detalladament a les cròniques de Ramon Muntaner. (more…)


LASERS 4.7 – EL NOU EQUIP DEL CLUB

7 setembre, 2016 IMG-20160906-WA0001

Aquest any el Club inicia la temporada de Vela Lleugera amb un nou equip;  Laser 4.7. seguit dels equips d’Optimis i abonats. 

– Equip LASER 4.7 –

Estrenant categoria, ens trobem amb els regatistes David Rutllant en 3er lloc i l’Albert Ros en 4rt lloc en la regata del Club Nàutic L’Escala. 

L’Equip del Club Nàutic,  us donem l’enhorabona i volem agrair als entrenadors l’esforç i dedicació per fer creixer l’escola de Vela, sense ells això no seria possible!  

Comencem la temporada amb bon vent! 

IMG-20160906-WA0002 IMG-20160906-WA0004

 

 

 


Nou Horari per Setembre al Restaurant Nàutic!

2 setembre, 2016 Tot Oci Rte Nàutic

Nou horari restaurant Nàutic per Setembre;

Divendres i Dissabte – Migdia 13:00h a 16:00h 

                                    Nit       19:30h a 23:00 h 

Diumenge  –  Migdia  13:00h a 16:00h 

Per grups a partir de 30 persones, es pot obrir sota reserva prèvia (972 28 21 00 / Oficines 972 32 17 00 ) 

 

Aquest Setembre;

La revista Tot Oci dedica la secció Recomana, al Restaurant del Nàutic i al nostre Xef Michel Duqué.

El nostre Xef, un belga afincat des de fa anys amb una gran experiència amb la cuina d’Autor.

Podreu fer un tast de plats com; 

Un Bombo de formatge de cabra i carpacció de vedella amb emulsió de mango i mel, un segon de Magret d’ànec amb les seves patates i Oporto i per acabar alguna coseta mes lleugera com una sopa de meló cantaloupe amb fruita variada i sorbet de violeta. 

El lloc ideal per sopar romàntics, familiars o amb amics veniu a descobrir-lo! 

 

 

 


Com arribar al Club?