Reserva el teu amarrador:

Últimes actualitats

Actualitats

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols cedeix 60 anys de documentació a l’Arxiu Municipal

4 Juny, 2022

El Club Nàutic Sant Feliu ha fet una cessió de documentació a l’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols. La signatura del document de cessió l’han realitzat aquest divendres 3 de juny a la sala de plens municipal l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, i el president del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, Albert Rosés

L’aportació de documentació s’ha fet per dues vies. D’una banda, s’ha cedit en règim de donació a l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols un plec de documentació generada de manera discontínua entre els anys 1912 i 1940 per la Corporació de Pràctics de Sant Feliu de Guíxols. Aquests documents consisteixen majoritàriament en correspondència, però també hi ha algunes notes soltes on s’assenyala el tonatge d’embarcacions concretes i butlletins informatius i normatius relatius a les activitats portuàries o a la dels pràctics. Aquests documents s’han localitzat enmig del fons documental del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols durant el tractament arxivístic de la documentació del Club i s’afegiran als documents que l’Arxiu Municipal conserva sobre aquesta corporació.  

D’altra banda, el Club Nàutic cedirà el seu fons documental general al llarg de més de 60 anys d’història a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols en règim de comodat per garantir la seva conservació i divulgació. Aquest fons és d’un alt valor cultural i informatiu i recull el testimoni d’una etapa cabdal de la història de Sant Feliu de Guíxols generada a partir de les actuacions desplegades pel CNSFG per a la promoció i defensa de les activitats nàutiques des d’una vessant cultural, social i esportiva. 

El president del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, Albert Rosés, considera que aquesta cessió “ajudarà a la conservació i recuperació de la memòria nàutica de la ciutat i de ben segur ajudarà també a acostar el port i les seves activitats a la ciutat, objectiu que l’actual junta directiva persegueix des de la seva arribada a l’any 2012”.


Una vuitantena de participants en ILCA a la VII Guíxols Cup

6 Febrer, 2022

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ha acollit aquest cap de setmana la VII Guíxols Cup en modalitat d’ILCA. Hi han participat una vuitantena de regatistes, segellant una participació de rècord. 38 esportistes han competit en ILCA 4, 32 en ILCA 6 i 9 en ILCA 7.

En ILCA 4, s’ha imposat Tatu Uusitalo del Club Nàutic Garraf en Masculí i la local Aroa Pallí del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols en femení.

En ILCA 6, l’or masculí ha estat per Giulio Zunino del Club Nàutic Garraf, el femení per Elba Martínez del Club Nàutic Salou i el Màsters per David González del Real Club Náutico de Barcelona. En aquesta categoria, destaca la plata del regatista ganxó Ricard Garriga.

Finalment, en ILCA 7, el primer lloc ha estat per Jose Luis Doreste del Club Nàutic Port d’Aro. Llegir més…+


Ramon Figueras en Europa i Nora Garcia i Mariona Ventura en 420 s’imposen a l’estrena de la VII Guíxols Cup

16 Gener, 2022

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ha encetat aquest cap de setmana la VII Guíxols Cup en les modalitats d’Europa i 420. Hi han participat un total de 40 regatistes; 26 ho han fet en classe Europa i 7 parelles ho han fet en 420.

En Europa, l’or ha estat per Ramon Figueras del Club Nàutic Costa Brava & Club Vela Palamós, la plata per Dani Cabré del Club Nàutic El Masnou i el bronze per Isaac Vilà del Club Nàutic l’Estartit.

En 420, s’han imposat Nora Garcia i Mariona Ventura del Club Nàutic El Masnou en primer lloc, seguides en segona posició dels seus companys de club Alejandro De Maqua i Pol Mateu i del duet format per Pau Llibre i Alberto Marsans del Club Nàutic El Balís en tercer lloc.

  Llegir més…+


Sponsors


Col·laboradors

Com arribar al Club?

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de privacitat

ACEPTAR
Aviso de cookies