Reserva el teu amarrador:

Últimes actualitats

Actualitats

Visita institucional a les obres d’emergència del port de Sant Feliu de Guíxols

22 Maig, 2020

El director general de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, acompanyat de l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha visitat aquest divendres les obres del port de Sant Feliu. Els ha acompanyat la gerent del Club Nàutic Sant Feliu, Maribel Vela, i el director de serveis territorials de TES, Pere Saló. 

En referència a les actuacions, Joan Pere Gómez, ha dit que “invertim 2,6 milions en la reparació dels danys estructurals ocasionats pel temporal Gloria a Sant Feliu de Guíxols i a Palamós”. Gómez ha afegit que “estem treballant amb el reforç de les infraestructures, per garantir la seguretat dels usuaris i les instal·lacions, i per adaptar-les a futurs temporals i al canvi climàtic”.

  Llegir més…+


Tot el que necessiteu saber per entrar dilluns a la fase 1 del desconfinament

17 Maig, 2020

Aquest dilluns 18 de maig els Ports Esportius de la regió sanitària de Girona entren a la fase 1 del desconfinament. 

Feu clic a l’enllaç a continuació per descobrir tot el que necessiteu saber per actuar correctament i amb garanties.

Poster fase 1 COVID 18 de maig PDF


Els Ports Esportius de Catalunya reclamen el retorn dels usuaris en les primeres fases de desconfinament

29 Abril, 2020

L’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) demana que els Ports Esportius puguin rebre els seus usuaris en les primeres fases del desconfinament. Degut a les característiques sectorials dels ports i la legalitat vigent, malgrat l’Estat d’Alarma s’han de tenir les instal·lacions en servei i seguir cuidant dels 30.000 vaixells que s’aixopluguen en els amarraments dels 45 ports esportius de la costa catalana, sense descurar la vigilància i control del mirall d’aigua, a més de tots els establiments -avui tancats- de l’àrea de terra, i el manteniment general de tot el recinte portuari. Aquesta activitat que realitzen els concessionaris, és una despesa important i ineludible en un moment en que tots els elements d’explotació són nuls.

 

Els ports estan oberts 365 dies al any i 24 hores al dia, circumstància que fa mol difícil poder reduir la important despesa vinculada a aquesta disponibilitat. Hi ha una gran preocupació pel futur del sector. Un futur que es presenta molt complicat i amb importants conseqüències econòmiques i laborals si aquesta fase de confinament s’allarga gaire més. Llegir més…+


Com arribar al Club?

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de privacitat

ACEPTAR
Aviso de cookies