Últimes actualitats

Actualitats

El Club Nàutic Sant Feliu celebra una exitosa 48a edició de la Guíxols Medes, la regata més antiga de Catalunya

16 setembre, 2019

El Blue Oyster de Robert Llorach (RCMB) en Solidaris, l’XMerit de Tito Moure en ADos i el Caliope de Thierry d’Argoubet (CN Sant Feliu) en Tripulació van ser els guanyadors de la 48 Guíxols Medes, l’emblemàtica competició del Club Nàutic Sant Feliu que és la regata de creuers organitzada ininterrompudament més antiga de Catalunya i que va aplegar 35 vaixells entre totes les classes.

 

Una prova marcada pel poc vent

La previsió de poc vent del dia anterior a la prova va obligar el comitè de regates a escurçar la Guíxols Medes, que finalment es va celebrar només al llarg de dissabte i va tenir un traçat de 45 milles nàutiques amb un recorregut de sortida del port de Sant Feliu de Guíxols fins les Illes Medes i tornada al propi port ganxó. Llegir més…+


Segueix la regata 48GUÍXOLSMEDES

14 setembre, 2019

Una quarantena de vaixells navegaran aquest cap de setmana a la Guíxols Medes, la regata més antiga de Catalunya

11 setembre, 2019

38 vaixells amb uns 140 tripulants ja s’han inscrit a la Guíxols Medes, que tindrà lloc aquest 14 i 15 de setembre al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols. Es tracta de la 48a edició d’aquest esdeveniment que és la regata de creuers organitzada ininterrompudament més antiga de Catalunya.

La prova és de nivell N1, utilitza medicions ORC i és puntuable en tres categories: Tripulació, Solidari i ADos. En aqusta darrera categoria, serà puntuable pel campionat de Catalunya.

S’esperen creuers de tota Catalunya però també amb bandera d’altres països com Itàlia, Bèlgica o França. Els participants sortiran dissabte 14 de setembre de Sant Feliu (11:00h) cap al nord i vorejaran les Illes Medes resseguint un recorregut de 75 milles nàutiques. La tornada està prevista pel 15 de setembre de nou al port de Sant Feliu de Guíxols. Llegir més…+


Com arribar al Club?