ATENCIÓ les reserves per els amarradors de 6 mts, 12 mts, 14 mts i 16 mts, es podran fer efectives a partir del 23 d’abril 2019.
Perdonin les molèsties

Últimes actualitats

Actualitats

El segon Interclubs Costa Brava comença aquest cap de setmana al Club Nàutic Sant Feliu

14 març, 2019

El Club Nàutic Sant Feliu acollirà aquest dissabte i diumenge la primera fase del segon Interclubs Costa Brava, nascut per impulsar les regates de creuer, sovint poc participades.

Es tracta d’una competició formada per tres proves, cadascuna de les quals es celebrarà en un dels clubs participants. La regata comença aquest 16 i 17 de març al CN Sant Feliu, seguirà el 30 i 31 de març al CN Port d’Aro i finalitzarà el 13 i 14 d’abril al CN Costa Brava – Club Vela Palamós. Llegir més…+


Dia mundial de la Dona

8 març, 2019


Daniel Garcia en Grup 1 i Mar Fernández en Grup 2 s’emporten la IV Guíxols Cup en classe Optimist

24 febrer, 2019

El Club Nàutic Sant Feliu ha tancat aquest dissabte i diumenge la quarta edició de la Guíxols Cup amb 130 participants en la modalitat d’Optimist i sent classificable pel Campionat d’Espanya. 

En Grup 1, Daniel Garcia del Club Nàutic Masnou s’ha proclamat campió, seguit d’Alexandro Riquelme del Club Nàutic el Balís que s’ha endut la plata i de Nora Garcia del Club Nàutic Masnou que ha quedat en tercera posició.

Mar Fernández del Club Vela Cambrils s’ha fet amb el podi en Grup 2. L’han seguit Sara Ayats del Club Vela Fluvià Empuriabrava i Koldobika Urrutia del Club Nàutic Cambrils en segona i tercera posició.

  Llegir més…+


Sponsors

Com arribar al Club?