Reserva el teu amarrador:

Últimes actualitats

Actualitats

Cartes per a les residències de gent gran

8 Abril, 2020

A tothom li emociona rebre una carta personal que conté paraules boniques. Abans es feien amb paper, a mà, amb sobre, segell i bústia. Ara, tot i que se’n fan també per carta postal, és més habitual fer-ho per email.

Per tal que la gent gran de les dues residències rebin paraules de suport, d’ànims, que se sentin acompanyats, s’ha creat una bústia electrònica especial, que es diu cartes@guixols.cat

Qualsevol persona que llegeixi això, tinguin o no tinguin residents als centres Surís o al Sant Feliu Gent Gran, poden enviar una carta virtual i allà el personal la llegirà als residents.

No cal que tinguin cap vincle familar, ni cal tampoc que coneguin ningú dels centres. I poden enviar aquestes cartes també als cuidadors i cuidadores. Convé recordar que aquests centres mantenen un aïllament amb l’exterior per mantenir, com fins ara, que no hi hagi cap cas de covid19 a l’interior.

Es tracta de col·locar-se davant d’un ordinador, escriure el que surt del cor, i enviar-ho a l’adreça cartes@guixols.cat Aquestes cartes han de ser, preferentment escrits curts d’entre 10 i 50 línies, aproximadament.

Podeu enviar els textos que us surtin del cor: pensaments, poesies, missatges d’ànims. És indiferent si coneixeu persones d’allà dins, o si no.

També podeu fer un missatge general. O podeu adreçar missatges als cuidadors, cuidadores, a tot el personal, a tothom, de les dues residències. És preferible que siguin missatges de text, perquè són fàcils de llegir en veu alta als nostres avis i àvies residents.

Des de l’Àrea d’Acció Social us volem transmetre a les entitats amb la idea de què us en pogueu fer ressó, que el pogueu difondre i que pogueu animar als vostres socis i socies a participar-hi. Esperem rebre missatges de suport, d’ànims i d’esperança per a la gent gran. i demostrar-los que no estan soles, i la gent que els cuida tampoc. Hi ha 22.000 habitants al darrera que fan companyia amb paraules boniques i el millor dels propòsits.

Ànims a tothom!!!!


Comunicat del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols

31 Març, 2020

Benvolgudes i Benvolguts,

En aquests moments d’incertesa per les notícies que ens arriben, ens adrecem a tots vosaltres amb el desig de que tant vosaltres, com els vostres familiars i amics, us trobeu be de salut. Als que esteu passant la malaltia CoVid-19 us desitgem una prompta recuperació. El dimecres 25 de març, el ple del Congrés va aprovar la pròrroga de l’estat d’alarma fins les 00.00 hrs del 12 d’abril de 2020. Llegir més…+


L’organització d’Interclubs Costa Brava buscarà noves dates per celebrar la regata

25 Març, 2020

En compliment de l’estat d’alarma decretat pel govern espanyol i seguint estrictament el confinament ordenat, l’organització de la III Regata Interclubs Costa Brava es veu obligada a ajornar la darrera fase de la regata, prevista inicialment per aquest cap de setmana al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

El Club ganxó, juntament amb el Club Nàutic Port d’Aro i el Club Nàutic Costa Brava – Club vela Palamós, agafen el compromís de buscar una nova data per celebrar la competició un cop superada la pandèmia de coronavirus.


Com arribar al Club?

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de privacitat

ACEPTAR
Aviso de cookies