Últimes actualitats

Actualitats

El Club Nàutic entrega un xec de 6.740 euros a la Fundació d’oncologia infantil Enriqueta Villavecchia

22 agost, 2019

En el marc de la Festa del Soci d’aquest estiu, el Club Nàutic Sant Feliu ha fet entrega d’un xec solidari de 6.740 euros a la Fundació d’oncologia infantil Enriqueta Villavecchia.

L’import es va recaptar íntegrament a la Festa Solidària Blanc i Negre celebrada el passat 6 de juliol, una trobada anual que serveix per donar la benvinguda a l’estiu i reunir tota la massa social del club Nàutic Sant Feliu per passar junts una vetllada lúdica i solidària.

 

La Fundació Enriqueta Villavecchia

La Fundació Enriqueta Villavecchia fa 30 anys que treballa en l’atenció integral de les necessitats dels nens i joves malalts de càncer i d’altres malalties greus de llarga durada i en el suport a les seves famílies, en totes les fases de la malaltia. Alhora, també es dedica a impulsar avenços en el camp de la Oncologia i la Hematologia Pediàtriques. Llegir més…+


Gran èxit de la Festa del Soci 2019

21 agost, 2019

El Restaurant del Club Nàutic Nomo Nàutic es va omplir dissabte de gom a gom per acollir la celebració de la Festa del Soci, una trobada estiuenca anual que serveix per acomiadar la temporada i reunir tota la massa social del Club Nàutic Sant Feliu en un sopar on no hi falten ni en bon menjar i beure ni la música i el ball, que van allargar-se fins la matinada. Enguany a més, la cita va servir per tancar la celebració de l’any del 60 aniversari del Club Nàutic.

 

Entrega de les insígnies de plata

Durant el sopar, es va fer entrega de les tradicionals insígnies de plata del Club a set socis que fa quaranta anys que formen part de l’entitat: Ricardo Lavilla Miquel, Xavier Bisbe Fábregas, Josep Frigola Roso, Fèlix Ribot Roca, Ramon Priu Baixeras, Ramon Gabarró Badia i Albert Descayre Murlà. Llegir més…+


Aquest diumenge tindrà lloc la  XIV Volta del Serrà 

19 agost, 2019

Aquest diumenge 25 d’agost es portarà a terme a Sant Feliu la XIV Volta del Serrà que impulsa el C.A. XALOC.Es tracta d’una travessia per parelles, un nedant i l’altre acompanyant amb el caiac. Es poden fer tants relleus com vulguin els participants. 

El Club és un dels col·laboradors de l’activitat, que sortirà a les 9:00h de la platja ganxona. 


Com arribar al Club?