Reserva el teu amarrador:

Últimes actualitats

Actualitats

Els alumnes de 5è tornen a navegar amb l’Esport Blau al CNSFG

27 Octubre, 2021

Des del passat setembre, gràcies al programa Esport Blau Escolar, un centenar d’alumnes de primària de les escoles l’Estació i l’Ardenya naveguen un cop a la setmana, durant tot un trimestre, des de les instal·lacions del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

Aquest programa de Vela Escolar -que té com a objectiu aproximar i promoure la vela entre els alumnes de 5è de primària dels centres educatius del litoral català– neix l’any 2017 i està impulsat per la Federació Catalana de Vela, el Consell Català de l’Esport, el departament d’Educació i els Consells Esportius de Catalunya, amb la col·laboració dels Clubs / Escoles de Vela i dels ajuntaments i Centres Educatius dels municipis adherits. Llegir més…+


El CNSFG, el primer port d’Espanya que instal•larà biohuts per protegir els peixos alevins dels depredadors

14 Octubre, 2021

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols serà el primer port de l’estat espanyol en incorporar 15 hàbitats artificials biohut sota els pantalans per donar refugi a les espècies de peixos alevins i protegir-les dels depredadors fins que augmentin de talla.

L’anunci que Sant Feliu de Guíxols ha estat la ciutat escollida pel projecte s’ha fet aquest dijous a l’estand de la Generalitat al Saló Nàutic de Barcelona. La presentació l’han fet conjuntament el CNSFG i Ecocean, una entitat que vetlla per la restauració ecològica i el suport a les funcions dels ecosistemes que ha escollit el club ganxó per participar al projecte per les seves aigües netes, els pantalans flotants i la fondària superior als 8 metres del seu port.

Actualment Ecocean té més de 4.000 biohuts instal·lats en països com França o Dinamarca. Gilles Lecaillon, CEO d’Ecocean, assegura que “els estudis que s’hi ha fet avalen clarament l’èxit del sistema. Per nosaltres és una gran satisfacció portar el projecte a Espanya i a Catalunya de la mà d’un port com el del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols”. Llegir més…+


Ràpida i exitosa extinció d’un incendi en una embarcació del Club

5 Octubre, 2021

La tarda del 3 d’octubre, al voltant de les 16:00h, es va produir un incendi en una embarcació que afortunadament es va resoldre de forma exitosa.

Gràcies a una persona passant que va donar l’avís de fum a marineria, a la ràpida intervenció del personal del Club Nàutic , a la col·laboració d’un soci ex bomber que es trobava a les immediacions del punt de l’incendi i a l’arribada dels bombers en només 15 minuts, es va poder apagar el foc abans que cremés el casc de l’embarcació i provoqués en conseqüència un sinistre de major magnitud.

Cap de les embarcacions del voltant, que van ser evacuades per prevenció, van patir cap desperfecte.

L’origen del foc hauria estar possiblement un curtcircuït. Des del cos de Bombers van felicitar el Club Nàutic per la rapidesa i la diligència amb què es va resoldre la situació.


Sponsors


Col·laboradors

Com arribar al Club?

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de privacitat

ACEPTAR
Aviso de cookies