Últimes actualitats

Actualitats

21 MARÇ EL RESTAURANT NOMO NÀUTIC OBRE LES SEVES PORTES A SANT FELIU DE GUÍXOLS

21 març, 2018

Far Nomo és un projecte conjunt entre Grupo Nomo i Mas de Torrent que gaudeix d’un emplaçament privilegiat en un dels fars més rellevants del Mediterrani peninsular: el Far de Sant Sebastià, amb unes vistes meravellosa sobre el mar.

El local presenta una gastronomia basada en l’experiència dels restaurants de Grupo Nomo, amb una representació dels seus millors i més recents creacions. A part de la fabulosa gastronomia, es pot prendre una copa en la part de chill-out amb un servei excel·lent, sense massificacions i amb unes envejables panoràmiques al Mediterrani.

farnomo


El regatista del CN Sant Feliu Izan Codinachs participarà al Campionat d’Espanya d’Optimist

5 març, 2018

El regatista del Club Nàutic Sant Feliu Izan Codinachs ha entrat a la selecció catalana de vela en Optimist Grup 1 i participarà al Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a Cambrils del 28 de març a l’1 d’abril.

Ho ha aconseguit aquest cap de setmana a Salou, a la darrera regata classificatòria per l’equip català. En aquesta ocasió, es van disputar només tres  proves dissabte en què l’Izan va quedar 40è, 2n i 14è i cap diumenge per la manca de vent. Llegir més…+


Èxit del primer cap de setmana d’Interclubs Costa Brava

5 març, 2018

Aquestes són les classificacions del primer cap de setmana de competició de l’Interclubs Costa Brava, celebrada al Club Nàutic Port d’Aro.

Recordeu que la propera cita serà el 17 i 18 de març al Club Nàutic Sant Feliu.

 


Com arribar al Club?