Activitats

El club nàutic Sant Feliu de Guíxols és un dels clubs més actius de la Costa Brava, amb cursos i activitats tot l’any.

L’Escola de vela del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols és un centre reconegut per la Federació Catalana de Vela i la Real Federació Espanyola de Vela. Les seves prioritats principals són l’aprenentatge, l’oci i la seguretat.

L’escola de vela: oberta tot l’any

L’escola està oberta tot l’any i posa totes les facilitats perquè l’esport de la vela sigui proper a tothom. Els nostres tècnics estan qualificats per fer formació en vela lleugera, i la seva principal prioritat es la seguretat, l’entrenament tècnic en navegació en vela lleugera – tant d’oci com competició -, i en crear afecció a la nàutica. 

Gaudim d’unes instal·lacions noves amb vestidors, zona de varada, una esplanada pels navegants i una rampa notablement ampla la qual ens dóna les màximes comoditats i confort a l’hora de sortir a navegar. Oferim cursos i lloguers de vela lleugera, windsurf i caiac. Organitzem regates socials, -a nivell nacional i internacional-, de vela lleugera, creuers i radiocontrol.

El club nàutic col·labora activament amb la majoria de centres educatius de la zona, amb la qual cosa més de 500 alumnes participen cada any de l’activitat de vela escolar.

Calendari d’activitats