Èxit de participació a la 52a Guíxols Medes del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols (CNSFG) que s’ha celebrat aquest cap de setmana amb una trentena de regatistes de les classes Solitaris, A Dos, Altura i Mini. Es tracta de la regata celebrada ininterrompudament més antiga de Catalunya.

En Solitaris, amb 4 participants, s’ha imposat Eduardo de las Heras del Reial Club Nàutic de Tarragona. L’han seguit Francesc Santanach del Reial Club Marítim de Barcelona i Joel Brosa del Club Nàutic Arenys de Mar.

En A Dos, amb 10 participants, el primer lloc ha estat per Joan Balaguer del Club Vela de Blanes. L’han acompanyat al podi Luis Tort del Real Club Náutico de Barcelona i Xavi Torredeflot del Club Nàutic Port d’Aro.

A la categoria d’Altura, amb 10 vaixells amb tripulació competint, ha guanyat Martí Gelabert del Club Nàutic Port d’Aro. El segon lloc ha estat per Ramon Garriga del mateix club i el tercer per Josep Maria Falgueras del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

La regata

El tret de sortida de la regata es va donar dissabte al migdia i el primer vaixell en completar el recorregut de Sant Feliu de Guíxols, Illes Medes, boia Odas i port ganxó va arribar a les 3 de la matinada. Excepcionalment, divendres a les 5h de la tarda van sortir 6 vaixells de la classe mini des de Barcelona que també van completar el traçat de la prova.

El balanç de la regata és molt positiu ja que tots els participants l’han pogut acabar. Destaca el bon temps i la lluna plena que ha facilitat la navegació durant la nit.

Entrega de premis

L’entrega dels lingots de plata als guanyadors s’ha realitzat aquest diumenge a les 4 de la tarda al Tinglado. Hi han assistit el vicepresident de la Federació Catalana de Vela Josep Maria Isern, la regidora d’Esports de Sant Feliu de Guíxols Mireia Borrego i Josep Mediñà en representació de la comissió esportiva del CNSFG.

Prèviament s’ha realitzat un sorteig d’obsequis entre els assistents gentilesa d’Imnasa.