L’Escola de Pesca d’Estiu ha triomfat de nou entre nens i joves. La sisena edició d’aquesta exitosa activitat, que organitza l’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols, compta amb la col·laboració del Club Nàutic Sant Feliu, ha tingut lloc els dies 1, 8 i 15 de juliol.

Enguany hi ha participat 45 nens i nenes d’entre 7 i 17 anys que han pogut gaudir del mar tot aprenent i divertint-se pescant.  L’activitat té per objectiu que aprenguin a diferenciar les espècies de la nostra costa i respectar el medi marí.

El programa

Els dos primers dies van ser més didàctics. El dia 1 van poder pescar i tornar al mar el que pescaven. Les captures que no es podien tornar amb vida a l’aigua, es guardaven i un cop al Club Nàutic, aprofitàvem per explicar les característiques, mides mínimes i singularitats de cada espècie.

El segon dia no es va poder sortir a mar i es va fer una classe teòrica de les espècies del Mediterrani, els esquers i material de pesca. El tercer dia es va fer un petit “concurs” per barques i els participants es van poder emportar una medalla i el peix que havien pescat per menjar-se’l.

Des de l’Aepmsfg feliciten a tots els alumnes d’aquest any i envien un agraïment als patrons i monitors, al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols a i Calicó S.A.