El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols serà seu entre els dies 15 i 18 de setembre del Campionat d’Espanya de Classe ILCA Master, que comptarà amb una cinquantena de participants a partir de 35 anys repartits en cinc categories de les classes ILCA 6 i ILCA 7.  Entre els inscrits, hi destaquen els olímpics Jose Luis Doreste, Jose Maria Van der Ploeg i Mònica Azón.

L’esdeveniment comptarà amb el suport de la Reial Federació Espanyola de Vela, la Federació Catalana de Vela i l’Associació Espanyola de la classe ILCA.

La competició

La competició començarà el 15 de setembre amb el control dels equipaments, el registre i la reunió de patrons. El dia 16 es celebrarà la primera prova i el diumenge 18 es farà la darrera juntament amb la cloenda i l’entrega de trofeus. Hi ha previstes un total de nou proves, de les quals se n’hauran de disputar almenys dues perquè el campionat sigui vàlid.

Un club compromès amb la vela

El Club Nàutic Sant Feliu valora molt positivament poder acollir un esdeveniment esportiu nacional d’aquestes característiques, que permetrà continuar amb la tasca de club de posar en valor el potencial de Sant Feliu de Guíxols per a practicar-hi l’esport de la vela.