Més d’un centenar de persones en una trentena d’embarcacions han participat a la Cerca del Tresor, l’activitat més esbojarrada de l’estiu al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

Diverses famílies es van reunir aquest dissabte al migdia a Cala Vigatà per intentar trobar els tresors amagats dins i fora de l’aigua. En total hi havia cinquanta-tres regals dividits entre cinquanta claus i tres cofres. Entre els premis en joc dels cofres s’hi amagava una nit d’hotel, un rellotge i una tauleta. Les claus contenien regals com tovalloles, objectes de decoració marinera o elements nàutics entre d’altres.

Llançament de fruita al mar

Un dels moments més esperats de l’activitat va ser el llançament de fruita al mar des de l’embarcació del Club Nàutic. Petits i grans van donar el millor de sí mateixos per pescar alguna de les cinc síndries, deu melons, cinquanta préssecs o cent prunes que es van tirar a l’aigua.

Al final de l’activitat, el Club Nàutic va repartir una ampolla de cava a cadascuna de les embarcacions participants.

Agraïments

La Cerca del Tresor és una activitat que es porta a terme gràcies a la col·laboració de les següents empreses: Imnasa, Ca l’Àngel, Nàutica Mayor, Nàutica Casas, Hotel Barcarola, Campio, Llagosnet, Meroil, AITEC i el Sr. Javier De Blas.