Com ja és costum, el 4 de gener arriben per mar els Carters Reials a Sant Feliu de Guíxols. És un esdeveniment que s’ha consolidat a la ciutat i té per objectiu que la mainada pugui entregar les seves cartes als Reis abans de l’arribada de Ses Majestats.

Com cada any, el Club Nàutic col·labora amb l’activitat per tal de fer l’arribada per mar tan lluïda com sigui possible. Tothom qui ho vulgui pot acompanyar els Carters Reials amb la seva embarcació, fent llum amb les torxes que es repartiran a partir de les 17:00h a la benzinera del port. El senyal per encendre les torxes serà l’encesa de llums del vaixell dels Carters a l’entrada de la bocana, prevista a partir de les 18:30h. Es prega per tant que les embarcacions estiguin a punt al voltant de les 18:00h.

Com participar?

El Club Nàutic prega a les embarcacions que vulguin participar a l’activitat que es posin en contacte amb les oficines per tal de coordinar l’entrega de les llums LED amb l’organització de l’esdeveniment. Ho poden fer presencialment, al telèfon 972 32 17 00 o al correu electrònic [email protected].