El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols celebrarà la primera edició de la Guíxols Cup - Club Nàutic Sant Feliu de Guixols

GXOLSCUP_LOGO

El Club Nàutic Sant Feliu acull el cap de setmana del 27 i 28 de febrer la I Guíxols Cup, una regata de nivell 2 per les classes Optimist, Europa, 420, làser standard, làser radial i 4.7. En Optimist, la regata serà puntuable pel campionat d’Espanya ja que serà la darrera regata classificatòria per la composició de la selecció catalana.

La Guíxols Cup és una competició inèdita al club ganxó que agafa el relleu a la Carnaval Race que fins l’any passat i des de fa 27 edicions, tenia lloc al Club Nàutic Port d’Aro.

La regata inclourà un total de sis proves i se n’haurà de disputar almenys una per fer vàlid el trofeu. Es descartarà una de cada cinc proves vàlides i se’n podran portar a terme un màxim de quatre per dia.

Les proves començaran dissabte a les 12 i diumenge a les 11 i no es donarà cap sortida després de les 16 de la tarda. Els premis s’entregaran el mateix diumenge un cop finalitzada la regata.

Es calcula que uns 450 regatistes nacionals i internacionals participaran a la prova i que portaran uns 350 acompanyants, sumant en total unes 800 persones a Sant Feliu de Guíxols. Parlant en números, s’estima que cada visitant farà una despesa diària de 75 euros de mitjana, generant un impacte econòmic a la ciutat d’uns 120.000 euros.

La Guíxols Cup compta amb el suport actiu de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, que col·laborarà en potenciar la promoció i difusió de la competició.

Les inscripcions per la regata tindran un preu de 15 euros i es tancaran el dimecres 24 de febrer. Trobareu el formulari aquí.

AR Guíxols Cup

ALLOTJAMENT REGATA GUIXOLS CUP