El Club Nàutic Sant Feliu prepara la II Guíxols Cup

30 gen., 2017

Com a novetat, en aquesta edició la regata es dividirà en dos caps de setmana, l’un pels Optimist i l’altre per la resta de classes

 

El Club Nàutic Sant Feliu acull la II Guíxols Cup, que aquest any com a novetat es celebrarà durant dos caps de setmana: el 4 i 5 de febrer competiran els Optimist i l’11 i el 12 de febrer les classes Europa, 420 i làser estàndard, radial i 4.7.

En Optimist, la regata serà puntuable pel campionat d’Espanya ja que serà la darrera regata classificatòria per la composició de la selecció catalana.

Les inscripcions per la classe Optimist estaran obertes fins el 29 de gener i les d’Europa, 420 i làsers fins el 5 de febrer. Els preus seran de 10 euros per participant en el cas dels Optimist i de 15 euros per tripulant per la resta de classes.

 

 

S’esperen 350 regatistes

La Guíxols Cup va néixer l’any amb una participació de 300 regatistes nacionals i internacionals. Enguany i després de l’èxit de l’edició passada, s’espera arribar als 350 participants.

Es calcula que unes 700 persones passaran durant els dos caps de setmana per Sant Feliu de Guíxols entre regatistes, entrenadors i acompanyants. Parlant en números, s’estima que cada visitant farà una despesa diària de 75 euros de mitjana, generant un impacte econòmic a la ciutat de més de 50.000 euros. 

La regata es va crear per agafar el relleu de la Carnaval Race, que fins el 2015 i durant 27 anys tenia lloc al Club Nàutic Port d’Aro.  

La Guíxols Cup compta amb el suport actiu de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Més entrades

Arriba la 36a edició del Trofeu President al Club

Aquest dissabte 20 de juliol arriba al Club Nàutic Sant Feliu la 36ª edició del Trofeu President, una regata costanera amb un recorregut d’unes 15 milles nàutiques que compta amb una llarga tradició social al Club. La sortida serà a les 12:00h, però tots els...

Llegir més

El 20 de juliol, festivitat de la Mare de Déu del Carme

Aquest dissabte 20 de juliol el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols es sumarà a la celebració de la ciutat de Sant Feliu de la festivitat de la Mare de Déu del Carme, patrona dels pescadors, mariners i navegants. Un any més, es farà una ofrena floral amb la figura de la...

Llegir més