El regatista del Club Nàutic Sant Feliu Izan Codinachs guanya la V Guíxols Cup en Optimist G1 i es situa líder del rànquing català

23 febr., 2020

Aquest dissabte i diumenge els Optimist han posat el punt i final la cinquena edició de la Guíxols Cup del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, que va començar el 18 i 19 de gener amb Europa i 420 i va seguir l’1 i 2 de febrer amb els Làsers. En total, un centenar de regatistes han participat en aquesta darrera prova.

En G1, el regatista local Izan Codinachs ha coronat el podi, seguit de Nora García del Club Nàutic El Masnou i de Yago Núñez del Club Nàutic Garraf en tercer lloc.

En G2, la victòria ha estat per Iker Múgica del Club Nàutic Cambrils. La plata ha estat per la seva companya de club Ariadna Ferrer i el bronze per Gil Cerdán del Club Nàutic El Balís.

La Guíxols Cup ha servit per definir la Selecció Catalana d’Optimist que participarà al Campionat d’Espanya i l’Izan Codinachs (CN Sant Feliu) és qui encapçala la classificació.

 

Condicions meteorològiques creixents

Dissabte hi va haver un vent escàs que va possibilitar la celebració de dues proves en G1 i d’una prova en G2. Diumenge, el vent ha estat creixent i ha permès tenir unes condicions molt favorables que han arribat als 14 nusos i han permès realitzar 4 proves pel grup 1 i 3 pel grup 2.

 

Una regata consolidada

Després de cinc edicions, la Guíxols Cup, que va néixer per tenir una regata d’homenatge a la ciutat de Sant Feliu, està plenament consolidada. Enguany, ha aplegat un total de 220 participants durant els tres caps de setmana en què s’ha disputat, els quals han destacat la bona organització de la competició i la qualitat de l’entorn de Sant Feliu de Guíxols com a escenari d’aquesta competició esportiva.

 

Més entrades

Una vuitantena de participants en ILCA a la VII Guíxols Cup

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ha acollit aquest cap de setmana la VII Guíxols Cup en modalitat d’ILCA. Hi han participat una vuitantena de regatistes, segellant una participació de rècord. 38 esportistes han competit en ILCA 4, 32 en ILCA 6 i 9 en ILCA 7. En...

Llegir més