Els dies 2, 9 i 16 de juliol l’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols ha realitzat com cada any l’Escola de Pesca d’Estiu per a nens i nenes de 7 a 17 anys amb la col·laboració del Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Llops de Mar i KaliKunnan.

Alta participació

En total aquest any hi han participat 44 infants durant els tres dies del curset i 18 s’han quedat fora a causa de l’alta participació. Com en totes les edicions anteriors, els nens han gaudit de tres dies de pesca des d’embarcació a les aigües del litoral de Sant Feliu de Guíxols, concretament a la zona compresa entre Cala Vigatà i la Punta d’en Bosc. Durant l’escola han après nocions bàsiques de pesca, les espècies del nostre litoral, han fet nous amics i han anat amb barca.

Com de costum, els dos primers dies els nens s’han iniciat en la modalitat de pesca des d’embarcació, aprenent els muntatges bàsics i els esquers a utilitzar. El tercer dia es va celebrar un concurs on tots els nens van ser premiats i es va realitzar un pica-pica de germanor.

L’Escola de Pesca d’Estiu no hauria estat possible sense els membres de l’Associació Esportiva de Sant Feliu de Guíxols que han cedit les seves embarcacions i han participat com a patrons i monitors per tal de garantir que tots els nens gaudeixin de la pesca esportiva durant els tres dies.