La Festa Solidària Blanc & Negre inaugura l’estiu al Club Nàutic

10 jul., 2022

Els associats i amics del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols es van retrobar aquest dissabte 9 de juliol a la Festa Solidària Blanc & Negre, un esdeveniment que enguany s’ha reprès després de l’aturada per la pandèmia i que va reunir desenes de persones.

Aquest esdeveniment social, que tradicionalment dona el tret de sortida a la temporada d’estiu al CNSFG,  té la particularitat que tots els assistents hi venen vestits de blanc o de negre tal i com marca el dress code. La festa va constar d’un sopar a la fresca entre l’escar del port i el Tinglado i va arribar al seu punt àlgid amb el concert de PorFinViernes, uns habituals de la cita que sempre actuen per  causes benèfiques i que van fer les delícies del públic assistent al Village del Festival de la Porta Ferrada. 

Solidaritat amb la Fundació VIMAR

Els fons recollits per mitjà del sopar, el concert i les aportacions a la fila 0 d’aquest esdeveniment solidari es destinaran enguany a la Fundació VIMAR, una entitat sense ànim de lucre que treballa per a les persones amb capacitats especials del Baix Empordà.

131 socis i sòcies del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols es van reunir aquest dimecres 10 d’agost...