El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ha donat el tret de sortida a l’estiu aquest dissabte 1 de juliol amb la celebració de la Festa Solidària Blanc & Negre. Un esdeveniment social en el qual hi han participat desenes d’associats i amics del Club vestits de blanc o de negre i que ha anat en benefici de la Fundació TRESC. Ha estat una edició d’allò més exitosa de la festa, que tingut una gran participació i ha comptat amb la presència de l’alcalde de la ciutat, que ha elogiat la iniciativa.

Sopar i festa

L’esdeveniment va començar amb un sopar a la fresca molt animat a la terrassa del Tinglado i va seguir amb una festa amb música dels 70’s, 80’s i 90’s a la Sala Las Vegas amb uns habituals de la festa com són el grup de música solidària PorFinViernes a més d’un DJ que va rematar la nit. Va ser un concert que, a banda dels assistents al sopar, es va obrir a tothom pagant entrada per tal d’incrementar la recaptació i permetre a tots els ganxons gaudir d’un gran espectacle.

Aportacions a la Fundació TRESC

Tots els beneficis de la Festa Solidària Blanc i Negre, el concert de PorFinViernes i les aportacions a la fila 0 es destinaran a la Fundació TRESC, que vetlla per la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat i amb problemàtica de salut mental.