El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ha estat reconegut per la Federació Catalana de Vela a la Festa de la Vela. L’entitat ha rebut la Vela d’Or pels anys 2022 i 2023 en reconeixement a la seva tasca esportiva i els seus regatistes també han estat distingits: Quim Ferrer com a campió de Catalunya de la classe ILCA 6 i Thierry d’Argoubet amb el primer premi al Circuït de Regates Costaneres 2022 i el tercer premi de Catalunya en regates d’Altura 2022.

A festa va tenir lloc a l’America’s Cup Experience de Barcelona i hi van assitir en representació del CNSFG la gerent Maribel Vela, el responsable esportiu Marc Bozzo, el regatista Quim Ferrer i l’entrenador Aniol Vilas.

Un acte d’homenatge

La Festa de la Vela és un reconeixement a l’esforç, el sacrifici i els mèrits aconseguits pels navegants, clubs i escoles de vela catalans, tant en l’apartat esportiu com social.

Enguany va ser un acte d’allò més multitudinari que va combinar moments divertits i emotius.

 

FOTO (de dreta a esquerra): Quim Ferrer, navegant del CNSFG i Campió de Catalunya de la classe  ILCA 6, Aniol Vilas, entrenador delCNSFG, Josep Maria Isern, vicepresident de la Federació Catalana de Vela, Maribel Vela, Gerent del CNSFG i Marc Bozzo, responsable esportiu del CNSFG.