Amics i treballadors del mar s’han unit aquest dissabte per celebrar la Festivitat de la Mare de Déu del Carme, que es commemora anualment el cap de setmana del 16 de juliol.

Els actes principals de la celebració han estat la ofrena floral i la pregària, que s’han portat a terme a l’esplanada del port pesquer. El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols hi ha participat com cada any realitzant la seva tradicional ofrena floral a la patrona de navegants, mariners i pescadors, un símbol de bona sort. La ofrena ha anat a càrrec del comodor Antoni Sabaté i el contramestre Sergi Escobar. Després, diversos navegants del CNSFG s’han unit a la processó marítima que forma part del programa oficial de la festa.

Concurs d’embarcacions engalanades

Un dels principals atractius de la festivitat de la Mare de Déu del Carme al Club Nàutic és el concurs d’embarcacions engalanades, que permet als associats guarnir les seves barques utilitzant la seva creativitat i enginy per aspirar a guanyar el premi del concurs, que decideix un jurat. Enguany hi ha hagut un gran nivell.