Ens sumem a la jornada de neteja Let’s Clean Up Europe!

27 abr., 2021

El proper 8 de maig el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols es suma a la jornada de neteja Let’s Clean Up Europe, una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

L’operació neteja del CNSFG començarà a les 11:00h a la caseta del Club de Vela i preveu recollir la brossa acumulada al port i a la platja. Està previst que l’activitat s’allargui durant dues hores.

Tots els participants rebran una bossa commemorativa de l’activitat així com un parell de guants per poder portar a terme adequadament les tasques de neteja.

Neteja del litoral: una acció necessària pel medi ambient

Actualment els plàstics representen el 95% dels residus flotants que hi ha al Mediterrani i són deixalles extremadament perilloses pels animals marins, que poden morir asfixiats. També són una amenaça els microplàstics, que s’incorporen a la cadena alimentària de les espècies i poden ser una amenaça per a molts animals.

Per aquest motiu, des del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols apel·lem a la responsabilitat individual de tothom i convidem la població a participar de la jornada de neteja prevista pel 8 de maig per cuidar el nostre entorn natural.

131 socis i sòcies del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols es van reunir aquest dimecres 10 d’agost...