La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, ha presentat aquest matí, al Far de Sant Sebastià de Palafrugell, una campanya digital per a promoure les activitats nàutiques durant la temporada turística, que s’emmarca en la campanya per incentivar el turisme de proximitat “Catalunya és casa teva”.
 
La campanya de foment per a promoure les activitats nàutiques es posa en marxa avui dilluns 6 de juliol i s’estendrà durant la primera quinzena d’aquest mes en mitjans de comunicació digitals i xarxes socials. Amb el lema ‘Benvinguts al mar de Catalunya’, l’espot convida a gaudir de les activitats nàutiques durant aquests mesos d’estiu.

 
750.000 euros per als Centres d’Activitats Marítimes
Aquest anunci s’emmarca en el conjunt de mesures urgents, valorades en 3,3M€, que el Govern va aprovar fa un mes amb l’objectiu de reactivar l’economia del sector marítim. Aquestes mesures -ha explicat la consellera- “inclouen per primera vegada, una subvenció adreçada als centres d’activitats marítimes, valorada en 750.000 euros”. I ha avançat que la convocatòria d’ajuts, que s’està preparant, està prevista per a finals de mes de juliol per compensar les despeses de manteniment de les empreses i les tasques d’adequació a la situació del COVID-19.