Torna una de les activitats més entranyables de l’estiu: la Cerca del Tresor de Cala Vigatà. Dissabte 12 d’agost a les 12 del migdia el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols torna a celebrar aquesta activitat lúdica i familiar. Una ocasió única per gaudir d’una aventura fascinant, on petits i grans podran buscar tresors amagats dins de l’aigua, en un ambient ple de diversió i camaraderia.

Dinàmica de l’activitat

La Cerca del Tresor està dirigida pels nostres associats i familiars de totes les edats i consisteix en rescatar els tresors nàutics amagats a les boies i els cofres camuflats al llarg de la cala. Com sempre, hi haurà una gran quantitat de premis emocionants en joc que seran repartits el mateix dissabte des de la barca del Club.

Per posar punt final a aquesta jornada emocionant, com és tradició, es realitzarà el llançament de fruita al mar des de la barca del Club Nàutic.

Inscripcions

Per inscriure-us, podeu trucar al nostre número de contacte al 972 32 17 00 o enviar un correu electrònic a [email protected] amb la següent informació:

  • Nom de l’embarcació
  • Nombre de persones que participaran a l’activitat