El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols dona el tret de sortida aquest dissabte i diumenge a la IX Guíxols Cup. La regata N2 s’estrenarà amb una seixantena d’esportistes participants en les classes d’ILCA 4, ILCA 6 i ILCA 7.

Com ja és habitual, la competició es dividirà en tres caps de setmana per tal de mantenir la qualitat de la regata i el nivell de satisfacció dels participants, que en destaquen el tracte personal i proper. La següent ronda serà el 3 i 4 de febrer amb les classes Europa i 420.

La regata

La regata començarà dissabte 13 de gener a les 10:30 amb la reunió de tècnics i serà a les 12:00 quan es doni la senyal d’atenció de la primera prova. La segona jornada serà diumenge 14 a partir de les 11:00 i l’entrega de premis es preveu al voltant de les 17:00.

Hi ha previst que es portin a terme tres proves cada dia amb possibilitat de navegar-ne una d’extra. La regata serà vàlida amb una única prova.

El format serà de navegació en flota per a cadascuna de les classes i el recorregut serà trapezoidal al vent 12/02.

Els col·laboradors

La Guíxols Cup 2024 està patrocinada per Escola Nàutica Mediñà, Fast Mast, Imnasa i Helena Jornet Finques i compta amb el suport de la Federació Catalana de Vela, la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.