Prop de 300 regatistes participen a la I Guíxols Cup - Club Nàutic Sant Feliu de Guixols

El Club Nàutic Sant Feliu ha celebrat aquest cap de setmana la primera edició de la Guíxols Cup amb prop de 300 regatistes nacionals i internacionals. En total s’han disputat 4 proves d’Optimist, 6 d’Europa, 6 de 420 i 3 de les diferents classes de làsers.

Gregorio Perá del Club Nàutic Vilassar de Mar ha estat el guanyador de la Guíxols Cup en el grup 1 d’Optimist. Iset Segura (CN El Balís)  i Pol Marsans (CN Arenys de Mar) han quedat en segon i tercer lloc d’entre els 71 participants en aquesta modalitat. En Optimist Grup 2, no s’ha pogut celebrar cap de les proves previstes.

En la categoria d’Europa, el finlandès Roni Patterson (EPS) ha estat el vencedor. La plata ha estat per Sergi Pérez (CN L’Estartit) i el bronze per Alejandro Pareja (Real Club Nàutico Torrevieja).

En la classe 420, Marta Torner i Enrique Mir (CN Port d’Aro) han fet el podi, seguits del duet d’Àlex Bru i Marc Urquizu (CN El Balís) en segona posició i Fran Bru i Nil López (CN El Balís) en tercer lloc. 

En classe 4.7, podi del CN Cambrils. Marcelo Cairo s’ha alçat guanyador, seguit de Leandre Garcia i Míriam Oliva.

En làser radial, el suís Arthur Baudet s’ha proclamat campió d’entre els 10 participants. El segon i el tercer lloc han estat per Matias Sabaté i Mònica Azón, ambdós del Club Nàutic El Masnou. 

El podi de la categoria de làser standard ha estat per Mon Cañellas (Club Nàutic Cambrils. Alberto Guillén del CN Cambrils ha aconseguit la segona plaça i Jose Luis Doreste (Club Nàutic Port d’Aro) la tercera.

La meteorologia ha estat la gran protagonista de la I Guíxols Cup. Durant la jornada de dissabte, es va produir un fort temporal amb onades de fins a 2 metres i vent de component sud amb 11 nusos. A la meitat de la competició, es va haver d’aturar les proves per la manca de vent que va baixar fins els 0 nusos. 

Durant el diumenge el cel ha restat serè amb una mar més plana i un vent de tramuntana de 22 nusos de mitjana que ha permès celebrar la regata amb normalitat excepte en el cas dels Optimist de Grup 2, que no han pogut competir.

 

Èxit en el seu debut

Des de la direcció del Club Nàutic Sant Feliu han fet una valoració d’allò més positiva de la I Guíxols Cup, que ha estat possible gràcies al gran esforç de l’entitat, al suport de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i a l’ajuda inestimable dels voluntaris.  

En el seu debut la Guíxols Cup ha pogut tenir una gran projecció gràcies a l’aposta del Club per retransmetre-la en streaming per mitjà de Youtube.

 

Consulteu les classificacions de la Guíxols Cup.