El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ha acollit aquest cap de setmana la VII Guíxols Cup en modalitat d’ILCA. Hi han participat una vuitantena de regatistes, segellant una participació de rècord. 38 esportistes han competit en ILCA 4, 32 en ILCA 6 i 9 en ILCA 7.

En ILCA 4, s’ha imposat Tatu Uusitalo del Club Nàutic Garraf en Masculí i la local Aroa Pallí del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols en femení.

En ILCA 6, l’or masculí ha estat per Giulio Zunino del Club Nàutic Garraf, el femení per Elba Martínez del Club Nàutic Salou i el Màsters per David González del Real Club Náutico de Barcelona. En aquesta categoria, destaca la plata del regatista ganxó Ricard Garriga.

Finalment, en ILCA 7, el primer lloc ha estat per Jose Luis Doreste del Club Nàutic Port d’Aro.

En total s’han disputat 3 proves de totes les classes, dues dissabte i una diumenge.

L’entrega de premis s’ha fet aquest diumenge a la tarda i ha anat a càrrec de Jordi Parés, membre de la junta directiva de la Federació Catalana de Vela, David Oliveras, regidor d’esports de Sant Feliu de Guíxols i Antoni Sabaté, comodor del Club Nàutic Sant Feliu.

La VII Guíxols Cup va començar el 15 i 16 de gener amb les classes Europa i 420 i finalitzarà el cap de setmana del 26 i 27 de febrer amb els Optimist.