La massa social del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols s’ha reunit un any més a la Festa del Soci. Va ser una vetllada festiva que va tenir lloc dissabte 5 d’agost al Nomo Nàutic i que va servir per retrobar-se coincidint amb la temporada d’estiu i per fer l’entrega dels premis i insígnies anuals. La festa va acabar amb parlaments de l’alcalde Carles Motas i una sessió de DJ per amenitzar la nit.

Insígnies de plata

La junta directiva del Club Nàutic entrega cada any una insígnia de plata a aquells associats més veterans per agrair-los l’entrega a l’entitat. Enguany les han rebut Joan Agustí, Robert Vallribera, Joan Mompó i Joan Ros.

Xec solidari

Durant la vetllada es va fer entrega del xec solidari de la Festa Blanc i Negre 2023 a la presidenta de la Fundació TRESC, que vetlla per la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat i amb problemàtica de salut mental. L’aportació d’aquest any ha estat de 6.000 euros.

Concurs de barques engalanades

La Festa del Soci també va servir per entregar els premis del concurs de barques engalanades de la Mare de Déu del Carme. El guayador va ser l’Ivan Martínez amb la seva embarcació Squalo. La barca Geima del soci Javier de  Blas va rebre el premi de finalista.