Actualitat

Informació general de com legalitzar una neumàtica o semirígida

7 Novembre, 2018

Tots els propietaris i usuaris d’embarcacions pneumàtiques i semirígides que tinguin el casc major de 8 metres d’eslora total o d’embarcacions pneumàtiques i semirígides que siguin igual o menors de 8 metres d’eslora total però que disposin d’una potència de més de 150 quilowatts, s’han d’inscriure en el Registre d’Operadors de Pneumàtiques i Semirígides d’Alta Velocitat.

 

Aquest registre, que es gestionarà per l’Agència Estatal d’Administració Tributària, distingeix entre “Inscripció de l’operador” i “Autorització d’ús de l’embarcació” i es farà d’acord amb les següents regles:

 

1.- Les sol·licituds d’inscripció en el Registre d’Operadors de Pneumàtiques i Semirígides d’Alta Velocitat s’especificaran les dades identificatives del sol·licitant, l’activitat per a la qual sol·licita la inscripció (esbarjo, empresarial, esportiva, investigació, formació, o salvament) i l’àrea geogràfica en la qual es proposa desenvolupar la mateixa.

 

2.- Les sol·licituds d’autorització d’ús de les embarcacions han d’especificar les dades identificatives del sol·licitant, la descripció de les característiques de l’embarcació especificant eslora i potència de motors, l’activitat per a la qual sol·licita l’autorització d’ús de l’embarcació (esbarjo , activitat empresarial, esportiva, investigació, formació, o salvament) i l’àrea geogràfica en la qual es proposa utilitzar l’embarcació. A la sol·licitud s’haurà d’unir la documentació tècnica de l’embarcació.

 

Mentre no hi hagi resolució expressa sobre les sol·licituds d’inscripció dels operadors o d’autorització d’ús de les embarcacions, s’entendran provisionalment concedides les autoritzacions, sense que això condicioni la decisió final que hagi d’adoptar

 

El termini per posar-se al dia és de 6 mesos a comptar del dissabte 27 d’octubre de 2018.

 

 

Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

Sponsors


Col·laboradors

Com arribar al Club?

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de privacitat

ACEPTAR
Aviso de cookies