Entorn

El paisatge de la Costa Brava és un dels més singulars i admirats de Catalunya

El territori combina mar i muntanya en un escenari de pel·lícula que enamora visitants de tot el món.

La Costa Brava és una destinació turística d’allò més rica que desprèn cultura, art, tradició i una gastronomia excel·lent.

A continuació trobaràs algunes de les nostres propostes per enriquir la teva estada al club nàutic de Sant Feliu de Guíxols:

Per més informació fes un click:

Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols, una ciutat empordanesa.

La Costa Brava

La Costa Brava, una gran varietat de cales íntimes.

Cultura

Una àmplia oferta d’activitats i visites culturals.

Golf

Un dels punts de referencia pel turisme de golf.

Gastronomia

Patrimoni cultural de l’Empordà.

Shopping

Una variada oferta comercial per tots els gustos.

Rutes en bici

Un dels grans atractius de Sant Feliu de Guíxols.

Senderisme

Per als amants del senderisme.

Altres Esports

Ganes de
més activitats?

Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols és una ciutat empordanesa situada al cor de la Costa Brava que, gràcies al seu clima temperat, està envoltada d’un paisatge ple de contrastos. Destaquen el seu litoral de penya-segats i petites cales, les passejades per la platja o el camí de ronda, i els espais naturals que l’envolten, com les Gavarres o el massís de l’Ardenya.

La ciutat

La ciutat és una antiga vila de pescadors que conserva un important patrimoni històric que té com a màxim exponent el monestir benedictí i la seva part més antiga, la romànica Porta Ferrada. Amb una àmplia oferta comercial i gastronòmica i activitat tot l’any, Sant Feliu de Guíxols és sens dubte una població acollidora per explorar.

Recomanacions

Durant la vostra estada al port, us recomanem visitar o experimentar alguns dels seus encants, com:

La Costa Brava

La Costa Brava es compon per una gran varietat de cales íntimes, amagades entre els penya-segats i envoltades de vegetació, accessibles per mar o a través de camins de ronda que envolten el litoral. Aquesta franja litoral catalana es desenvolupa al llarg dels 214 quilòmetres que s’estenen des del municipi de Blanes, a la província de Girona fins a la localitat de Portbou, a la frontera amb França.

Al llarg de les seves costes i una mica cap a l’interior, a part d’altres meravelles naturals trobareu encantadors poblacions de pescadors i medievals (Peratallada, Pals,…).

Veure guia de cales de la Costa Brava

Per a més idees, visiteu la web de

Cultura

La Costa Brava i l’interior de Girona ofereixen una àmplia oferta d’activitats i visites culturals: jaciments paleolítics i neolítics, restes de poblacions d’ibers, poblacions medievals en bon excel·lent de conservació, construccions gòtiques, museus, artesania, … Us convidem a explorar alguns:

Golf

La Costa Brava és un dels punts de referencia pel que fa al turisme de golf a nivell internacional.

El territori compta amb unes instal·lacions excel·lents per la pràctica d’aquest esport, a més de diversos hotels i serveis annexos als camps per oferir una experiència de luxe als visitants. Ben a prop del Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols i a només mitja hora de distància, hi ha diversos camps de golf de deu.

El més coneguts

Entre els més coneguts hi son el Club de Golf Aro-Mas Nou (Platja d’Aro), el Club de Golf Costa Brava (Santa Cristina d’Aro) el Golf Platja de Pals (Pals) i el Golf Girona (Girona). Més enllà de les comarques Gironines, a 100 quilòmetres de Sant Feliu de Guíxols, hi ha el Club de Golf de Barcelona.

Gastronomia

La gastronomia també és una part important del patrimoni cultural de l’Empordà, així com la seva tradició vinícola, que remunta als temps dels romans i compta amb la seva pròpia denominació d’origen “Empordà”.

Gaudeix de la oferta gastronòmica

Et convidem a gaudir de la oferta gastronòmica del club, o visitar algun dels restaurants amb cuina empordanesa o d’autor de la zona – alguns són mundialment reconeguts.

Per conèixer en profunditat la nostra cultura vinícola, podràs fer la ruta del vi DO Empordà, apuntar-te a una degustació o participar en una experiència enogastronòmica.

Shopping

El municipi de Sant Feliu de Guíxols i les poblacions al voltant ofereixen una variada oferta comercial per tots els gustos i necessitats:

  • El comerç “de tota la vida”, al centre urbà de Sant Feliu de Guíxols
  • El mercat tradicional setmanal (diumenges), a Sant Feliu de Guíxols
  • Una gran oferta de moda i franquícies globals, a Platja d’Aro (6 km)
  • Roba de marca a preu rebaixat, a La Roca Outlet Village (72 km)

Rutes en bici

Les vies verdes són un dels grans atractius de Sant Feliu de Guíxols pels amants de l’esport i del cicloturisme. La ciutat ganxona és el punt final de la Ruta del Carrilet, que compren 39’7 quilòmetres de distància i que enllaça amb Girona traçant l’antiga via del tren.

Amb línies sinuoses i la combinació de natura i trams urbans, la ruta permet gaudir d’elements tan extraordinaris com els Pirineus, el Montseny, el Ridaura, les Gavarres o el litoral de Sant Feliu de Guíxols.

La Ruta del Carrilet II Girona – Sant Feliu de Guíxols

La Ruta del Carrilet té un recorregut de 39,7 km, amb un pendent suau des de Girona fins a Sant Feliu de Guíxols (15 m), i assoleix el punt més alt a Cassà de la Selva (136 m). Seguint la ruta de l’antic tren de via estreta Girona-Sant Feliu, permet conèixer dues comarques –el Gironès i el Baix Empordà– des de la conca del Ter fins a la vall del Ridaura, passant per la depressió de la Selva. Quilòmetres 39,7 km Ruta accessible Desnivell 0,5% Dificultat Mínima Paviment Sauló compactat Altitud màxima 136 (Cassà de la Selva) Altitud mínima 0 m (Sant Feliu de Guíxols) Serveis WC estacions / Centres BTT de Quart i de Castell d’Aro

Senderisme

Per als amants del senderisme, estem molt a prop de parc natural de les Gavarres, on us esperen nombrosos senders senyalitzats per gaudir de la flora i fauna locals.

Si preferiu vistes a la mar, tenim el camí de Ronda que recorre entre Sant Feliu de Guíxols i s’Agaró (amb sortida al port) i d’altres per la Costa Brava a escassos quilòmetres. Els camins de ronda us mostraran el verd dels pins, el blau de la mar i els platges de to groc de les cales que us anireu trobant pel camí. Aqui trobareu alguns suggeriments:

Altres esports

Ganes de més activitats? A banda del golf, ciclisme o senderisme, al Club Nàutic i al seu entorn directe pots practicar un sense fi d’esports nàutics. Si encara no disposes de material propi o necessites aprendre, trobaràs cursos de vela, surf y caiac, així com lloguers de materials d’esport nàutic al club.