Restauració

Al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols trobaràs una oferta variada en gastronomía

En una situació privilegiada a peu del port esportiu de Sant Feliu de Guíxols, s’hi troben el nostre restaurant Espai Museístic El Tinglado i el restaurant japonés Nomo Nàutic, on podreu trobar una variada oferta gastronòmica.

Podreu venir a esmorzar, prendre un cafè, gaudir d’unes tapes o aperitius, o provar el nostre menú o qualsevol dels plats a la carta de la cuina mediterrània amb producte de proximitat a el Tinglado. O podreu deleitar el vostre paladar amb especialitats japoneses al restaurant Nomo Nàutic. Us animem a fer-nos una visita si busqueu un restaurant a Sant Feliu de Guíxols!

Restaurant - Espai Museístic El Tinglado

Bar, restaurant i tapes a Sant Feliu de Guíxols

El Tinglado, annex al Club Nàutic, es un punt d’intercanvi entre les diferents activitats esportives, lúdiques i turístiques que ofereix la ciutat de Sant Feliu de Guíxols.

Actualment, l’edifici de l’antic Tinglado és el punt d’interpretació de la Via Verda cicloturista del Carrilet que uneix Sant Feliu de Guíxols i Girona.

Al voltant de l’equipament, l’actual zona de serveis nàutics del Club, avarada d’embarcacions i la grua es desplaçaran cap als espais que fins ara es destinaven a la vela lleugera i, al seu torn, la zona de vela s’ubicarà davant mateix de la nova terrassa, fet que garantirà un entorn més agradable per als visitants i amb una millor perspectiva del port.

972 82 26 05
[email protected]

El Tinglado | Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols

Restaurant Nomo Nàutic

Gastronomia japonesa al port de Sant Feliu de Guíxols

Nomo Nàutic: restaurant japonés situat en el representatiu port marítim de Sant Feliu de Guíxols, amb unes impressionants vistes de tota la badia.

El Nomo Nàutic disposa d’una zona de restaurant i una agradable zona chill out on podràs gaudir d’una carta de còctels abans o després del sopar.

La proposta gastronòmica està basada en l’experiència dels restaurants Nomo, amb una representació dels seus millors i més recents creacions del xef executiu Naoyuki Haginoya.

Grup Nomo: una filosofía de vida

L’empresa Grupo Nomo neix de la il·lusió d’una família de joves emprenedors que l’any 2007 van decidir crear un nou concepte de restaurants japonesos: obrint així el Restaurant Nomo. Un concepte fresc i innovador; diferent al que existia fins al moment.

Actualment el Grup és un punt de referència al món de la gastronomia japonesa. La seva màxima és la d’oferir el millor de la cultura gastronòmica japonesa però fent ús dels millors productes de la nostra terra.

Naoyuki Haginoya: el xef executiu i creatiu

Naoyuki Haginoya és el xef executiu i creatiu dels restaurants. Va néixer en un poble proper a Tòquio, on va despertar la seva passió per la gastronomia. A Espanya diu haver trobat l’equilibri perfecte, ja que pot barrejar els seus coneixements culinaris nipons amb els millors productes de la nostra terra. La seva màxima és la d’usar el millor producte, preferiblement de temporada i no emmascarar-ho, sorprenent al client amb el sabor natural dels aliments. Com assegura: “un plat del que no puguis recordar el seu sabor, no és un plat”.

Grupo Nomo destaca també pel seu marcat caràcter social, col·laborant amb diferents institucions i organitzacions benèfiques, com l’Obra Social de Sant Joan de Déu.

Així mateix té una política de sostenibilitat que es veu reflectida en productes de la seva carta com els de pesca sostenible, o en l’ús d’un packaging en la seva línia de take away 100% biodegradable.

Tel. 972 282 100
[email protected]