Actualitat

1’7 milions d’euros per reparar els danys del Gloria al port de Sant Feliu

29 Abril, 2020

El Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya va aprovar ahir la declaració d’emergència per a la reparació dels danys estructurals provocats pel temporal Gloria a la part final del dic de recer del port de Sant Feliu de Guíxols, que va patir danys estructurals al tram final del dic de recer del costat de la bocana que queda fora de l’àmbit de protecció del dic exempt, amb una pèrdua important de blocs de formigó.

El projecte d’obres preveu la reposició de blocs de formigó per reparar la part afectada del final del dic de recer i assegurar així la seva estabilitat davant dels futurs temporals, amb l’objectiu de donar millor recer a les embarcacions i les persones que treballen al port ganxó. L’actuació suposa una inversió d’1,7 milions d’euros i es preveu enllestir durant la tardor.

Les obres consistiran en el reforç del tram final del dic de recer del costat de la bocana amb peces d’escullera i blocs de formigó. A més, s’ha tornat a col·locar la balisa verda amb desperfectes a causa del temporal, que serveix per senyalitzar l’entrada dels vaixells al port i que és tot un emblema per a la ciutat guixolenca.

 

Foto: Agustí Ensesa

Social: Share on Facebook Tweet about this on Twitter

Sponsors


Col·laboradors

Com arribar al Club?

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de privacitat

ACEPTAR
Aviso de cookies